Hat új multifunkciós készülék a Sharptól

Kütyü Magazin - 2014. február 21.

A Sharp hat energiatakarékos fekete-fehér multifunkciós, kivételes hálózati lehetőségekkel rendelkező berendezést hozott forgalomba hazánkban is. Egy részük kész a felhőben való üzemre, valamint rendelkeznek a Sharp „Cloud Portal Office” fáljkezelő rendszerrel. A vállalat egy új tonerrel is előrukkolt.

Ökológiailag előremutató berendezések

A Sharp olyan innovatív toner formulát holott létre, melyekkel lényegesen csökkenthető a dokumentumok nyomtatására és másolására szükséges energia. A Sharp cég új Mycrostoner-CAP tonerje alacsonyabb hőmérsékleten olvad. Ez lehetővé teszi, hogy a megoldás a piac egyik legalacsonyabb TEC (jellemző elektromos fogyasztás) értékét mutassa fel, és segít a cég működési költségeinek csökkentésében.

A berendezések új sorozata növényi anyagokból álló biomasszából származó műanyagból készül, ezzel is csökkentve a káros környezeti kihatásokat. Ezen túlmenően a berendezéseket a Sharp az energiafelhasználást csökkentő intelligens szolgáltatáscsomaggal szállítja. A tonerek például „megtanulják” a használati szokásokat és alvás üzemmódba kapcsolnak, amikor úgy ítélik meg, hogy nem kerülnek használatra. Szintén az energia megtakarítását szolgálja a befejezett feladat utáni automatikus kikapcsolási funkció. A funkció oly módon is beállítható, hogy azt óra vezérelje. 

Üzemre kész a felhőben 

Az iroda hatékonyságának új szintre emelése érdekében az MX-M565N, MX-M465N és MX-M365N berendezések standard kiszerelésben a Wi-Fi segítségével vezeték nélküli hálózaton keresztül csatlakoztathatók. A berendezések könnyedén fogadnak fájlokat is a Sharp Cloud Portal Office szolgáltatáson keresztül.  

Az érintőképernyős kezelőpanelről közvetlenül elérhetők a felhőben elmentett dokumentumok. A felhasználók hatékonyabban tudnak dolgozni, ha a dokumentumokat közvetlenül a „Cloud Portal Office” szolgáltatásba szkennelik, melyeket egyszerűen meg tudnak osztani másokkal az irodában vagy azon kívül.  

A felhőben elérhető szolgáltatásokat jelenleg nem igénylő cégek számára ajánljuk a MX-M564N, MX-M464N és MX-M364N modelleket. A berendezések egyszerű módon átállíthatók a felhőben való üzemmódra a kezelőpanelről elérhető Sharp OSA platform bővítésével. Az említett modellek opcionálisan Wi-Fi kapcsolattal is felszerelhetők. 

A „Sharpdesk Mobile” ingyenes mobil alkalmazás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kapcsolódjon az új berendezésekhez a Wi-Fi hálózaton keresztül és különböző típusú irodai fájlokat áttekintsen vagy kinyomtasson. A felhasználók továbbá a szkennelt dokumentumokat az irodai berendezésről közvetlenül a táblagépjükre vagy okostelefonjukra küldhetik (iOS, Android és Windows változatok elérhetőek).

 

A hatékonyságot növelő funkciók

A gyors és üzembiztos nyomtatási és másolási funkciók, a gyors szkennelés és a nagy példányszámok hatékony feldolgozása mellett az új berendezések opcionális kiegészítései között megtalálható az automatikus finisher funkció, melyekkel professzionális, jól olvasható, kimagasló minőségű dokumentumokat készíthet. A modellek a finisher funkció opciók széles választékával rendelkeznek, köztük a brosúrakészítés és lyukasztó funkció, melyek révén az anyagok a rendeltetésüknek megfelelően, kényelmesen terjeszthetőek.

Kimagasló minőség standard kivitelben

A termékek új sorozatához tartozó modellek a végfelhasználók szükségleteinek megfelelően egyénileg konfigurálhatók, elkerülve a felesleges funkciók költséges beszerzését. Valamennyi modell standard kiszerelésben duplex szkennerrel rendelkezik és lehetővé teszi percenként 56, 46 és 36 oldal kinyomtatását. 

Az MX-M565N, MX-M465N és MX-M365N modellek 10,1 hüvelykes érintőképernyős LCD kezelőpanellel rendelkeznek. A berendezések lehetővé teszik a 1200 x 1200 dpi felbontású nyomtatást és 150 lapos, kétoldalas, egymenetes dokumentumadagolóval (DSPF) rendelkeznek. Az MX-M564N, MX-M464N és MX-M364N modellek pedig 7.0” méretű, színes LCD kezelőpanellel vannak ellátva. A berendezések 600 x 600 dpi felbontásban nyomtatnak és 100 lapos, egyutas lapfordító dokumentumadagolóval (RSPF) kerültek felszerelésre. 

Az említett berendezések 2014. februárjában jelennek meg a piacon.

 

 
Vissza