Nokia Lumia 1320 a Telenornál

Kütyü Magazin - 2014. február 28.

Jó hír a Windows Phone rajongói számára, hogy megjelent a Telenor kínálatában a hatalmas kijelzővel felvértezett Nokia Lumia 1320. A "phablet" kategóriában versenyző készülék All-in L tarifacsomaggal már 0 Ft-ért megvásárolható két év hűséggel.

A Nokia 6 hüvelykes, 720p HD felbontású érintőkijelzővel szerelt, középkategóriás phablet készüléke, a Lumia 1320 február 27-től elérhető a propelleres szolgáltató kínálatában. A Windows Phone 8 renszert futtató, LTE-képes telefon ideális választás lehet azok számára, akiknek fontos a hosszú üzemidő, a gyorsaság és a nagy megjelenítő (pl. a kényelmes mobilnetezés miatt), de nem szeretnének annyira mélyen a zsebükbe nyúlni.

 

 

A Lumia 1320 fekete színben kapható a Telenornál. A korlátlan SMS-küldést és belföldi beszélgetést tartalmazó All-in L tarifacsomagban, 2 éves tarifahűséggel, 9990 forintos havidíjjal már 0 forintért elhozható a készülék. A legalacsonyabb havidíjú (3190 forint) Start tarifacsomaggal, 2 éves hűségnyilatkozat aláírása mellett 79 990 forintot kóstál a mobil.

További infókért a Telenor közleményét a következő oldalon találod.

 

Vissza