Április 29-én debütál a fotózásra kiélezett Galaxy K

Farkas Norman - 2014. április 15.

A Samsung kiküldte a sajtómeghívókat április 29-én, Szingapúrban megrendezésre kerülő eseményére, melyen a Galaxy Zoom sorozat következő tagjával ismerkedhet meg a nagyközönség. A képalkotásra kiélezett készülék a várakozások dacára nem Galaxy S5 Zoom, hanem Galaxy K néven érkezhet.

Lassan hagyománnyá válik a Samsungnál, hogy zászlóshajóiból a mini kiadás mellett egy kiemelkedő multimédiás képességekkel felruházott változatot is készít, mellyel a Galaxy Zoom sorozatot gazdagítja.

Idén sem lesz ez másképp, hiszen már úton van a Galaxy S5 Zoom – igaz, a hírek szerint más néven debütál.

A dél-koreai gyártó kiküldte a meghívókat a sajtó számára, melyek egy eseményre szólnak, aminek a szingapúri Red Dot Design Museum ad otthont április 29-én. A rendezvényen kétségkívül a képalkotás kerül a középpontba, – erről árulkodik a „Kapture the moment” szöveg – sőt egy új, kifejezetten fotózásra kiélezett készülék leleplezésére is számítani lehet. Ez a masina a meghívóban kiemelt „K” alapján a Galaxy K nevet viselheti, de voltaképpen a Galaxy S5 Zoomot üdvözölhetjük személyében.

Az eddigi pletykák szerint a Galaxy K egy 20 megapixeles, OIS technológiával, Xenon vakuval és tízszeres optikai nagyítással bíró kamerával rendelkezik, s emellett egy 4,8 hüvelykes 720p HD felbontású érintőkijelzőt tudhat magáénak. A gép működéséről egy hatmagos Exynos hexa processzor gondoskodik, amit 2GB RAM egészít ki.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza