Ativ Core – a Samsung első Windows Phone 8.1 mobilja

Farkas Norman - 2014. április 7.

Ativ Core néven érkezik a dél-koreai óriás felső-középkategóriába pozícionált okostelefonja, mely a Windows Phone nemrég bemutatott 8.1-es verziója köré épül.

A korábbi pletykák dacára nem az Ativ SE lesz a Samsung első Windows Phone 8.1 alapú mobilja. A készülék már előrendelhető az amerikai Verizon Wireless szolgáltatónál, s csak frissítés formájában kapja majd meg a csempés rendszer legújabb verzióját, aminek piaci premierje egyébként májusban várható.

Az Ativ SE helyett az Ativ Core lesz az első WP8.1-es Samsung mobil – állítják a legfrissebb hírek a SamMobile oldalán. A május folyamán bemutatkozó készülék 4,5 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású HD kijelzővel, 1GB RAM-mal, 8 vagy 13 megapixeles kamerával, valamint 2100mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, tehát nem a felsőkategóriában, hanem a középmezőnyben indul majd hódító útjára.

Egyelőre nem áll rendelkezésre fotó a telefonról, de azt már most sejteni lehet a felszereltsége alapján, hogy várható ára kártyafüggetlenül 400-450 dollár körül alakulhat.

 





 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza