Így néz ki a Samsung Galaxy K

Czipperer Dia - 2014. április 24.

Kiszivárgott két kép a hamarosan érkező Samsung Galaxy K készülékről, amely, bár nem a legvékonyabb Samsung modell, sokkal kecsesebb, mint korábban sokan gondolták.

A Samsung új készülékéről már hónap elején kiszivárgott egy kép. Akkor sokan azt hitték, hogy a Galaxy S 5 Zoom pózol rajta, ám úgy tűnik, egy másik modell, a Galaxy K az új jövevény. A vállalat, mint azt már tudjuk, kiküldte a sajtómeghívókat, és, ha minden igaz, jövő hét kedden, április 29-én mutatkozik be a nagyközönségnek Szingapúrban. 

Két új kép is felbukkant a telefonról, amelyen jól látszik, hogyan is néz ki a már sokat emlegetett fotósmobil. Valamivel vastagabb lesz, mint a jelenlegi zászlóshajó modellek, ám ez nem is csoda, hiszen a telefon hátulján egy kompakt digitális kamera található. Viszont elődjével, a Galaxy S4 Zoommal ellentétben sokkal inkább passzol a zsebünk méretéhez.

A telefon hátoldalán egy Xenon flash villanóval megtámogatott 20 megapixeles kamera csücsül (a korábbi modellen 16 megapixeles volt), mely 10-szeres optikai zoomra képes. Az előzetes információk szerint a készülék 4,8 hüvelykes, 720 pixel felbontásra képes Super AMOLED HD érintőkijelzővel érkezik, valamint előlapi kamerával is ellátták, amely 2 megapixeles képek rögzítésére alkalmas.

A masina lelke egy hatmagos Samsung Exynos processzor, memóriája 2 RAM, tárhelye pedig 16 giga. A telefon Wifi, Bluetooth, GPS és NFC kapcsolattal is rendelkezik, fedélzetén pedig Androis 4.4.2 KitKat operációs rendszer teljesít szolgálatot.

 

 

 

 

Forrás: Unwiredview.com

 

Vissza