Lelepleződött a Moto E

Farkas Norman - 2014. május 12.

Egy brazil webshopba már hivatalos bemutatója előtt felkerült a Motorola belépőszintű okostelefonja, a Moto E. Az online áruház nyilvánosságra hozta a készülék képét és tudáslistáját egyaránt.

A brazil Fast Shop webáruház idő előtt leleplezte az első mobilt, mellyel a Lenovo vezetése alatt rukkol elő a Motorola Mobility. A Moto E nevű jövevény sajtófotójával és részletes tudáslistájával együtt jelent meg a boltban, így nem sok új infóra számíthatunk a hivatalos bemutatón.

A Moto G kistesójának tekinthető, belépőszintű készülék fedélzetén az Android 4.4 KitKat operációs rendszer teljesít szolgálatot, aminek gördülékeny futásáról egy kétmagos, 1,2GHz-es Qualcomm Snapdragon processzor felel. Emellett 1GB RAM, 4GB tárhely, microSD kártyafoglalat, 1980mAh kapacitású akkumulátor és 4,3 hüvelykes, karcálló üveggel védett megjelenítő került a gépezetbe.

 

 

Az egy- és kétkártyás – tehát dual SIM-es – verzióban is megjelenő telefon képalkotási képességeiről egy 5 megapixeles, villanó nélküli hátlapi kamera felel, tehát kedvező fényviszonyok híján nem éppen ideális eszköz a fotózásra.

A Moto E mérete és súlya a korábbi pletykák dacára átlagosnak mondható (124,8 x 64,8 x 12,3 milliméter és 140 gramm), külső megjelenése viszont stílusos – több ponton hasonlóságot mutat a Moto G-ével – ráadásul ízlésünknek megfelelően választhatunk a sárga, türkiz és fekete változatok közül.

Még nem tudni, hogy a Moto E pontosan mikor, mely régiókban és milyen árcédulával kerül piacra, de a várakozások szerint a Moto G-hez hasonlóan kivételes ár/érték aránnyal bír majd, amivel vásárlók millióit csalogathatja magához.

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza