Képeken a HP új táblagépei

Farkas Norman - 2014. május 15.

Napvilágra került egy-egy fotó a HP új táblagépeiről, melyek hivatalos bemutatója még várat magára. Ránézésre a duó egyik tagja a belépőszintet célozza meg, a másik pedig a felsőkategóriában próbálhat szerencsét a HTC One-ra emlékeztető "arcával".

A megbízható forrásairól ismert @evleaks nemrég fellibbentette a fátylat egy-egy jó minőségű sajtófotóval a HP boszorkánykonyhájában készülő táblagép duóról.

 

 

A nyomtatóiról ismert gyártó tehát kitartóan próbál sikereket elérni az androidos tabletek piacán, de képek alapján van még mit tanulnia. A felső képen látható, feltehetően alsókategóriás gép kijelzőjét például nagyon vastag keret öleli körbe, ami nem túl szép, de legalább könnyű használhatóságot garantál, – tuti, hogy véletlenül nem nyúlunk hozzá a kijelzőjéhez.

Az alant látható tablet várhatóan az élmezőnyt képviseli majd a HTC One-hoz hasonlóan, melyről előlapját mintázták. Oké, nyilván nem egy koppintásról van szó, és a HP üdvöskéje amúgy is egy táblagép, de azért szembetűnő a hasonlóság a két eszköz között – minden bizonnyal a kijelző alatt és fölött található hangszórók miatt.

 

 

Egyelőre csak a képek beszélnek a készülékekről, ugyanis semmi infó nem áll még rendelkezésre a hardveres felszereltségükkel kapcsolatban. Reméljük, beigazolódnak az előérzeteink, és legalább az egyik tablet felsőkategóriás lesz, így láthatunk a HP-tól valamit, ami egyértelművé teszi, hogy a gyártónak komoly tervei vannak ezen a piacon.

 

 

 [Forrás: IntoMobile]

Vissza