Szemrevaló dizájnnal érkezik a HTC One M8 Ace

Farkas Norman - 2014. május 22.

Napvilágra került egy fotó, amin a HTC One M8 plasztik burkolattal szerelt „Ace” kiadásának látványterve látható. A kevésbé nívós anyaghasználat jóvoltából kedvezőbb árú készülék igen vonzó dizájnt kapott, felszereltségét nézve pedig „csak” fotózás terén gyengébb a sima One M8-nál.

Már hallhattunk korábban a HTC idei zászlóshajójának műanyag burkolattal szerelt kiadásáról, mely kedvezőbb árcédulával kerülhet az üzletek pocaira. A One M8 Ace néven híressé vált jövevényről most újabb infók kerültek nyilvánosságra, plusz egy fotó is elérhetővé vált, melyen a látványtervét csodálhatjuk meg.

A korábbi feltételezésektől eltérően a One M8 Ace tudása nem teljesen egyezik a fémbe csomagolt M8-éval. Bár az Ace meghajtásáról is egy négymagos Snapdragon 801 processzor gondoskodik, amit 2GB RAM, 5 hüvelykes Full HD kijelző, 16GB tárhely és LTE modem egészít ki, a hátlapján nem kettő, hanem csak egy kamera található, azaz elbúcsúzhatunk a Duo Kamera örömeitől. Ezt a hiányosságot némileg ellensúlyozza az alacsonyabb ár, és az is, hogy a készülék gyönyörűen kialakított, íves házzal érkezik, ami függetlenül attól, hogy plasztikból van, vonzza a tekintetet (persze ez szubjektív, de nekünk tetszik :) ).

 

 

A One M8 Ace a fent látható köntössel és az imént kifejtett felszereltséggel komoly konkurenciát jelenthet a Samsung Galaxy S5 számára (és nyilván pontosan ez vele a HTC célja), de a sikerhez elengedhetetlen a jól belőtt ár is, ám egyelőre rejtély, hogy mennyit kell majd kicsengetni a mobilért.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza