Hamarosan érkezhet a ZTE Nubia Z7

Czipperer Dia - 2014. június 10.

Új csúcstelefonnal gazdagodhat nem is olyan sokára a ZTE portfoliója. Kiszivárgott néhány kép a vállalat új mobiljáról, amely a legújabb pletykák szerint június végén érkezik a piacra.

A ZTE Nubia Z7-ről már korábban is keringtek pletykák, ám akkor még phabletként pozicionálták a maga 6,44 hüvelykével. Most viszont, a legújabb felállás szerint a készülék 5 hüvelykes kijelzővel büszkélkedhet, így nem phabletről, csupán egy nagykijelzős mobilról van szó. Tehát nem az X6 egy némileg módosított változata lesz a Z7.

A vállalat új zászlóshajó mobiljának ígérkező Nubia Z7-ről egy fotó is napvilágot látott a Weibo közösségi oldalon, és ezután két másik kép járta körbe a sajtót, amelyen két különböző színárnyalatban – fehér és fekete színekben – pózol a készülék.
 

 

 

Az eddig kiszivárgott specifikációk alapján a telefont felsőkategóriás rangba emeli 1080p Full HD kijelzője és a 16 megapixeles kamerája egyaránt, amely optikai képstabilizátorral és LED vakuval is rendelkezik. A Z7 lelke jelen állás szerint egy négymagos Qualcomm Snapdragon 805 processzor, fedélzetén pedig a ZTE legújabb Nubia 2.0 felhasználói felületével megtámogatott Android 4.4 Kitkat rendszer teljesít szolgálatot. A tárhely méretéről egyelőre még nem lehet tudni részleteket, viszont 3 giga RAM-mal látták el, ami azt sejteti, a kapacitás tekintetében sem szűkölködött a gyártó.

Ha minden igaz, a telefon ára 2777 yen körül alakul majd, ami átszámítva jelenlegi árfolyamok mellett 444 dollárnak, illetve 325 eurónak felel meg. A tervek szerint pedig e hónap végén mutatkozik be a nagyközönségnek.

 

 

Forrás: Unwiredview.com

Kulcsszavak: okostelefon, Nubia Z7, ZTE
Vissza