Egy hétre ingyen iPhone 5S-t ad az amerikai T-Mobile

Czipperer Dia - 2014. június 19.

A T-Mobile új programot indított útjára az Egyesült Államokban. A fogyasztók egy héten át kipróbálhatják az LTE-képes iPhone 5S készüléket, teljesen ingyen. Kivéve, ha kárt tesznek benne.

Test Drive néven új kezdeményezést indított a T-Mobile Amerikában. Az Apple-lel való partneri megállapodásnak köszönhetően az érdeklődők ingyen kipróbálhatják a gyártó legújabb iPhone 5S modelljét egy héten keresztül.

A telefont a T-Mobile weboldalán keresztül kell megrendelni, ahol meg kell adni a bankkártya, vagy a hitelkártya számát. Erre azért van szükség, ha netalántán valaki megrongálja a készüléket, az okozott kárt meg kell térítenie.

A tesztidőszak alatt a fogyasztó kártyáját átmenetileg megterhelik 699,99 dollárral, ám, ha épségben visszaszolgáltatja a telefont, nem kell fizetnie. Ha valaki az egy hét letelte után úgy dönt, szolgáltatót vált, a T-Mobile átvállalja a szerződés megszűntetési díját az ügyfél helyett.

John Legere, a vállalat vezérigazgató nyilatkozatában elmondta, hogy ez a tesztprogram azért jó, mert így a felhasználók nem vesznek zsákbamacskát. Mielőtt elköteleznék magukat, kipróbálhatják, mire képes egy valóban erős, LTE hálózat.

 

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza