Hivatalosan letölthető az új Android billentyűzete

Czipperer Dia - 2014. július 4.

Az Android L operációs rendszer néhány hónap múlva landol élesben a piacon, ám billentyűzetét bárki kipróbálhatja, ugyanis letölthető a Google Play áruházból.

Már beszámoltunk arról, hogy az Android L dizájnja kipróbálhaó bárki számára, a Nova Launcher jóvoltából. Ám, míg ott nem egy hivatalos programhoz férhetnek hozz a felhasználók, addig az Android L billentyűzete hivatalosan, a Google jóvoltából elérhető a Google Play Store-ban.

Az alkalmazás telepítése nagyon egyszerű. Miután letöltöttük az áruházban a programot két egyszerű lépésre van szükség, Először is engedélyezni kell az Android L billentyűzetet, majd átváltani ennek használatára. A végén még arra is van lehetőség, hogy a további nyelveket beállítsuk.

A virtuális klaviatúra előnye, hogy a szövegbevitel folyamatos ujjmozgással is lehetséges, valamint az is nagyon pozitív, hogy mi magunk is megadhatunk előre olyan szavakat, melyeket gyakran használunk. Ezeket később, gépelés során felajánlja számunkra a program.


Amikor valamilyen nevet írunk be, az applikáció egyezteti azt a kapcsolati listánkkal, és hasonlóság esetén felajánlja ismerőseink közül, aki szóba jöhet. Az is jó hír, hogy több hangulatjelet támogat a program.

A billentyűzetalkalmazás minden olyan androidos eszközre elérhető, amelyen 4.0 vagy frissebb rendszer fut.

 

Forrás: Androidauthority.com; Kép: info.abril.com.br

Vissza