EISA-díjas lett a Nikon D4S

Kütyü Magazin - 2014. augusztus 15.

A Nikon igen jó eredményt ért el az idei EISA díjátadón, hiszen csúcskategóriás full-frame fényképezőgépe, a Nikon D4S elnyerte az év európai professzionális D-SLR fényképezőgépének járó „European Professional D-SLR Camera 2014-2015" címet.

Újabb díjat zsebelt be a Nikon D4S fényképezőgépe, hiszen a masina idén már kapott a TIPA (Technical Image Press Association) által odaítélt díjat is – kiérdemelte a „Best D-SLR Professional” (Legjobb Professzionális D-SLR) elismerést is. Most pedig megkapta az European Imaging and Sound Association (EISA) legjobbjának járó díjat.

Dirk Jasper, a Nikon Europe termékmenedzsere szerint a A D4S képviseli D-SLR termékcsalád csúcsát, amely a Nikon értékeinek és tudásának legjavát testesíti meg. Ezzel a fényképezőgéppel a profi fotósok mindenre felkészülten várhatják a megfelelő pillanatot – minden egyes eleme a kivételes képeket és a páratlan sebességet szolgálja.

Az EISA minden évben kiválasztja az audiovizuális eszközök különféle kategóriáinak legjobbjait az előző 12 hónap során Európában piacra dobott termékek közül. Azokat a termékeket díjazza, amelyeket a lelkes és professzionális közönség leginkább értékel kiemelkedő minőségük és kreatív funkcióik miatt. A díjak odaítélését végző zsűriben több mint 50 – Európa akár 20 országában kiadott, fotózással, videózással, audióval, házimozival, illetve mobil elektronikával foglalkozó – élvonalbeli szaklap kap helyet. 

 

Vissza