Kiszivárgott egy iPhone 6 hirdetés a Weibón

Czipperer Dia - 2014. augusztus 25.

A China Telecom, az Apple egyik legnagyobb partnere hivatalos Weibo oldalán tett közzé idő előtt egy iPhone 6 plakátot. A posztot már eltávolították, de bejárta a világsajtót.

Előzetes híresztelések szerint szeptember 9-én mutatja be az Apple iPhone 6 készülékeit. Eddig még semmi biztosat nem lehetett tudni az újdonságokról, hiszen az Apple a végletekig titkolózik. A gyártó egyik legnagyobb partnere azonban nagyot bakizott, ugyanis idő előtt tett közzé a Weibón egy iPhone 6 reklámot. Azóta már lekerült a hirdetés az oldalról, ám pont elég ideig volt látható ahhoz, hogy bárki megcsodálhassa, a Sina.com ugyanis időben elcsípte, és screenshotot készített róla.

A képen, az iPhone 5S-hez hasonlóan három színben pompázó modellt látunk (fekete, ezüst, arany), ám a dizájn változott az elődhöz képest: a 3Gs-re hajazó lekerekített szélek visszatértek. A leírás szerint az új modell minden vezeték nélküli hálózatot támogat, így LTE-képes is lesz. Az új széria szlogenje is feltűnik a képen: „Even better”, azaz „még jobb” mottóval kerülnek piacra.

A kép – bár nagyon árulkodó – titokzatos is, hiszen csak a telefonok hátoldala látszik, és az is csak félig. Így azt sem lehet látni, mekkora mobilokkal is van dolgunk, valamint az sem egyértelmű, tényleg lesz-e kétféle változat.
 

 

 

Forrás: GSMArena.com

 

 

Vissza