Kristály díszítést kap az LG ívelt OLED TV-je

Czipperer Dia - 2014. szeptember 3.

Az LG Swarovskival kötött együttműködése révén az IFA kiállításra több száz Swarovski kristályból álló ruhába öltözteti ívelt OLED TV-jét.  

Stílusos megjelenéssel érkezik az LG 4 milliméteres, 16 kilogrammos ívelt OLED TV-je a berlini IFA szakkiállításra. A Swarovski jóvoltából a készülék átlátszó Crystal Float állványt kap, melyet mintegy 460 Aurora Borealis kristály kapott helyet.

A kövek háromféle méretben készültek (SS8, 10 és 12), melyeket kézzel, speciális stencilekkel építettek be az állványba. Ez a megoldás még tovább fokozza a TV nyújtotta nem mindennapi élményt: mint például a pixelenként változtatható fényerőt vagy a WRGB pixeltechnológia nyújtotta hatást.

Hyun-hwoi Ha, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója szerint a Swarovski dizájnereinek köszönhetően a prémium minőség párosul a luxussal és a kifinomultsággal.

A kristályba öltöztett LG OLED TV-k limitált kiadásban lesznek majd kaphatók. Az IFA látogatói a készüléket szeptember 5. és 10. között tekinthetik meg a Messe Berlin 11.2-es termében. A TV a negyedik negyedévben lesz elérhető az európai vásárlók számára.

 

 

 

Kulcsszavak: Swarovski, TV, OLED, LG, IFA
Vissza