Ingyen internetet kínál hazánkban a Telenor a Hipernet Napon

Kütyü Magazin - 2014. szeptember 25.

Immáron ötödszörre rendezik meg hazánkban a Telenor Hipernet Napot. Ebből az alkalomból a Telenor minden ügyfele belföldön ingyenesen használhatja a Hipernet mobilinternet hálózatot szeptember 25-én.

A mobilinternet egyre növekvő hazai népszerűségét jelzi, hogy a Telenor mobilinternet előfizetőinek száma már 2014 első negyedévében átlépte az egymilliót, és a cég által értékesített készülékek több mint háromnegyede okostelefon. 

Egy okoskészülék akkor lehet igazán hasznos, ha minél több dologra tudjuk használni. A mobilinternetnek és különféle alkalmazásoknak köszönhetően teljes mértékben személyre szabhatjuk az okostelefonunkat: levelezhetünk, böngészhetünk, útvonalat tervezhetünk, de akár zenét hallgathatunk és filmet is nézhetünk – egyszóval megkönnyítheti vagy éppen feldobhatja a mindennapjainkat. A Telenor már most kínál újszerű szórakoztató szolgáltatásokat, a zenei streaminget nyújtó Deezer, valamint a filmek és televíziós műsorok sokaságát kínáló MyTV révén. A lehető legjobb minőségű felhasználói élményhez azonban elengedhetetlen a megbízható, villámgyors mobilinternet. 

A Telenor legfőbb tanácsadói az ügyfelei, az ő igényeik és elvárásaik számítanak leginkább, amikor a cég a jövőt tervezi. Ezért a vállalat 600 dolgozója – a vezérigazgatótól a jogi asszisztensig - szeptember 25-én az ország 23 pontján találkozik az ország lakosságával, hogy megismerje véleményüket, tapasztalataikat, válaszoljon kérdéseikre. Szintén fontos cél, hogy a munkatársak bemutassák az érdeklődőknek, hogyan teheti jobbá életüket és segítheti őket céljaik elérésében a Telenor Hipernet 4G mobilhálózata.

„A Telenor minden tevékenységének középpontjában ügyfelei állnak. Ezért fontos számunkra, hogy valamennyi kollégánk, még azok is, akik mindennapi munkájuk során nincsenek közvetlen kapcsolatban ügyfeleinkkel, rendszeresen találkozzanak velük. A mai napon 600 munkatársammal járjuk Budapest és vidéki nagyvárosok utcáit, hogy bemutassuk szupergyors Hipernet hálózatunk és innovatív szolgáltatásaink előnyeit” – mondta el Mike Michel, a Telenor Magyarország marketing vezérigazgató-helyettese. 

A Telenor a Hipernet Napon minden belföldön tartózkodó, internet szolgáltatással rendelkező kártyás és előfizetéses ügyfelének ingyenessé teszi az internetezést, valamint lehetőséget kínál a Deezer Premium+ szolgáltatás kipróbálására is.

 

 

Vissza