Tesco Op3n Dott termékcsalád – androidos mobil, tablet és fitneszpánt jó áron

Kütyü Magazin - 2014. november 4.

A Tesco bemutatta sajátmárkás elektronikai eszközeinek új és exkluzív Op3n Dott termékcsaládját, amely egy Android rendszerű táblagépet, egy okostelefont és egy fitneszpántot foglal magában. Az Op3n Dott eszközök a Google és az Intel technológiáit alkalmazzák, és kizárólag a Tesco több mint 400 közép-európai hipermarketében lesznek megvásárolhatóak november folyamán.

Az egymáshoz kapcsolódó és egymással kommunikáló eszközök a stílusos megjelenést nagy teljesítménnyel és felhasználóbarát jellemzőkkel ötvözik, bárki számára elérhető áron. Az Op3n Dott okostelefon és tablet ára egyaránt 29.990 forint lesz, a fitneszpánt pedig 17.990 forintért kapható majd. A vásárlók egyéni ízlésüknek megfelelően választhatnak az Op3n Dott eszközök közül: a fitneszpánt nyolc, míg a tablet két különböző színben érhető el. Különböző kiegészítők, köztük négy táblagép-tok, Bluetooth vezeték nélküli fülhallgató és micro USB-töltő is választható az eszközökhöz.

A táblagép 1,3 GHz-es MTK 6582 Quad Core processzorral működik, míg az okostelefon Quad Core processzorral dolgozik, melynek köszönhetően a felhasználók villámgyorsan böngészhetnek az interneten, nézegethetnek fényképeket vagy olvashatnak e-könyveket. Mindkét eszközön a Google Android 4.4 operációs rendszere fut, amellyel a felhasználók több mint egymillió alkalmazást érhetnek el a Google Play Áruházban. Az előre telepített alkalmazások között könyvesboltot, filmtárat, felhő-tárhelyet, VoIP-szolgáltatást és játékokat is találnak a vásárlók. Bónuszként a Tesco három hónapig ingyenes és korlátlan hozzáférést biztosít a szórakozás világához a felhő-tárhely segítségével. Ezeket a szolgáltatásokat egy saját Op3n Dott weboldal (www.op3ndott.hu) fogja össze, és igénybevételükhöz egyedi Op3n Dott ID létrehozása szükséges.

 

 

A nagyméretű kijelzőknek köszönhetően (7,85" IPS a táblagép és 4,5" QHD IPS az okostelefon esetében) az eszközök filmnézésre és játékra egyaránt ideálisak, 5 MP-es hátoldali és 2 MP-es előoldali kameráik pedig tökéletesen alkalmasak videó-beszélgetéshez, valamint kiváló minőségű videók és fotók készítésére.

Főbb termékjellemzők:

Tablet

- 7.85" IPS kijelző
- 1,2 GHz-es IntelR AtomT Z2520 processzor
- 8 GB memória, mely Micro SD kártyával tovább bővíthető
- 1 GB RAM
- 5 megapixeles hátlapi kamera
- 2 megapixeles előlapi kamera
- Android 4.4
- Google-jóváhagyás
- Wifi kapcsolat
- Alkalmazások: felhő-tárhely, VoIP, GETFIT+, könyvesbolt, filmtár, magazinok, játékok

Okostelefon

- 4.5" QHD IPS kijelző
- 1,3 GHz-es MediaTek MT6582 négymagos processzor
- 8 GB memória, mely Micro SD kártyával tovább bővíthető
- 1 GB RAM
- 5 megapixeles hátlapi kamera
- 2 megapixeles előlapi kamera
- Android 4.4
- Google-jóváhagyás
- Kártyafüggetlen, Dual SIM
- Alkalmazások: felhő-tárhely, VoIP, GETFIT+, könyvesbolt, filmtár, magazinok, játékok

Fitneszpánt

- Táplálék- és folyadékbevitel-követés
- Lépésszámláló és tevékenységkövetés
- Alváskövetés
- Célok kitűzése
- Csatlakozás baráti csoportokhoz
- GETFIT+ alkalmazás

 

"A vásárlók egyre inkább igénylik az elegáns megjelenésű, személyre szabható nagy teljesítményű, ugyanakkor elérhető árú technológiai termékeket, sőt, egyre jobban támaszkodnak az okos készülékeire. A Tesco 4 közép-európai piacán a lakosság több mint 30%-a rendelkezik okostelefonnal, és a tulajdonosok 60%-a soha nem hagyja el az otthonát a készülék nélkül. Kiváló lehetőséget láttunk arra, hogy olyan piacvezető gyártókkal együttműködve, mint az Intel és a Google, létrehozzuk az Op3n Dott termékcsaládot, mégpedig kifejezetten közép-európai vásárlóink igényeire szabva" - mondta el Szabó Réka, a Tesco-Global Áruházak Zrt. General Merchandise & Electrical igazgatója.

Az Op3n Dott termékcsalád tagjaira 2 év garanciát vállal az áruházlánc, illetve a Tesco rendelkezik egy külön erre a célra kialakított szervizközponttal is. A vásárlók, amennyiben segítségre van szükségük, fordulhatnak a hipermarketekben a képzett technikai kollégákhoz is.

 

 

Vissza