Az LG G3 felhasználók kapnak elsőként Lollipop frissítést

Czipperer Dia - 2014. november 10.

Mindenki úgy tudta, a Nexus készülékek fedélzetére érkezik meg először a legújabb Android rendszer, ám, mint kiderült, az LG zászlóshajó mobilja lesz az első a sorban.

Az LG jelentette be vasárnap, hogy a zászlóshajó G3 modellek fedélzetére érkezik meg először az Android 5.0 Lollipop frissítés. Elsőként a lengyel felhasználók tölthetik le az operációs rendszert.

Az első két készülék, melynek fedélzetén már a legújabb Android rendszer futott, a HTC Nexus 9 táblagépe volt, valamint a Motorola Nexus 6-os modellje. Akkor még nem lehetett tudni, milyen eszközökre és mikor érkezik a frissítés elsőként, ám sokan biztosra vették, hogy csakis Nexus modell lehet a kiváltságos.

Azoknak, akik ebben reménykedtek, most csalódniuk kellett, hiszen egy LG készülék, méghozzá a zászlóshajó G3 lett a szerencsés. A készülék a frissítés révén nemcsak új funkciókkal bővül, hanem új dizájnnyelvet, frissített értesítési rendszert és megnövelt védelmi megoldást is kínál a rendszer.
 


Korábban már beszámoltunk
arról, milyen újdonságokkal kecsegtet a Lollipop, amely a G3 modelleken is ugyanúgy elérhető lesz, mint az új Nexus készülékeken. Bár azt egyelőre még nem tudni, a magyar G3 userek mikor tölthetik le a frissítést, az LG további országokról még nem közölt részleteket.

 

Forrás: Mashable.com

Vissza