A Meizu mobilok is kaphatnak Lollipop frissítést

Czipperer Dia - 2014. november 11.

Egy, a Weibón posztolt fotó alapján úgy tűnik, a Meizu is dolgozik rajta, hogy telefonjain is elérhető legyen a legújabb Android rendszer, a Lollipop. 

A vállalat felhasználói felületének vezető fejlesztője posztolt egy screenshotot a Weibo közösségi oldalon, amely az Android 5.0.0. R2 felhasználói felületénak kódsorát mutatja. Ezt azt jelenti, hogy feltehetőleg a Meizu szoftverfejlesztő csapata is már dolgozik azon, hogy a legújabb Androidot az MX4 készülékbe implementálja a legújabb Android rendszert.
 


Tény, hogy a Meizu saját felhasználói felülete, a Flyme OS jelentősen módosítja majd a Material Design által kínált élményt, számos más dolog azonban változatlan és jobb lesz. Többek között jobb arcfelismerő rendszerrel és kamera API-val rendelkezik a Lollipop.
 


A cég legújabb okostelefonja várhatóan a Meizu MX4 Pro modell lesz, amely a tervek szerint november 19-én debütál Pekingben. Ám az egyelőre nem tűnik valószínűnek, hogy az új modell máris nyalókával a fedélzetén érkezne, feltehetően KitKat rendszer fut majd rajta, és csak később kapja meg az 5.0-ás frissítést.

 

 

 

Forrás: GSMArena.com; Képek: gizchina.com

Vissza