60 ezren rohamozták meg az eMagot egyidőben a fekete pénteken

Kütyü Magazin - 2014. november 28.

Ma reggel indult az eMag Black Friday akciója, melyet idén először rendezetett meg hazánkban a webáruház. Már az első két órában több mint 60 ezer látogató rohamozta meg az oldalt egyidőben.

Népszerű az eMagon a Black Friday, vagyis a fekete péntek. Az ünnepi időszak előtti utoló pénteki vásárlóhadjáratnak nagy szerepe van az Egyesült Államokban, és már más országokba is beszivárgott az esemény. Az eMag idén a nemzetközi piacok mellett hazánkba is elhozta a fekete pénteket, így a felhasználók számos kedvezménnyel találkoznak a mai napon.

Az első két órában több mint 60 ezer látogató rohamozta meg az oldalt egyidőben, akik eddig mintegy 35 ezer terméket vásároltak az év legnagyobb bevásárló eseményén, összesen 800 millió forint összértékben. A weboldal a Black Friday indulása óta eddig minden percben elérhető volt, és minden tökéletesen működött.

A Black Friday kora délelőtti sztártermékei a mobiltelefonok és táblagépek voltak, melyekből rövid idő alatt 6 ezer darabot vásároltak. Hatalmas érdeklődés mutatkozott a magyar vásárlók között a háztartási gépek iránt is, ebben a kategóriában 4 ezer termék talált gazdára, míg játék, baba és gyermekfelszerelési cikkekből még ennél is több, 4500 kelt el. A szintén jelentős kedvezményekkel kínált TV-kből is több mint 1500 darab fogyott, és bizonyos termékekből már a teljes készletet megvásárolták.
 


A Black Friday újabb eredményeiről az eMAG blogján keresztül folyamatos tájékoztatást ad.

 

Vissza