Új tagok a Lenovo YOGA családban

Kütyü Magazin - 2015. január 9.

A 2015.-ös Consumer Electronic Show-n a Lenovo új YOGA tabletjei és átalakítható gépei is bemutatkoztak. Az eszközöket új technológiákkal, szerelték fel, amelyek mégrugalmasabb használatot és interaktivitást garantálnak.

A Lenovo három új YOGA modellel is készült a 2015-ös CES-re. Az eszközök többféle méretben érkeznek, így a nagyobb és kisebb képernyőméretet kedvelők is találhatnak megfelelő alternatívát. A család legkisebb tagja a YOGA Tablet 2 a maga 8 hüvelykes méretével.

A YOGA 3 11 és 14 hüvelykes kivitelben is elérhető lesz (egy 13 hüvelykes házban), a ThinkPad YOGA átalakítható gépek pedig még ennél is több méretet kínál. A vállalkozások számára tervezett modell 12 hüvelyk, az otthoni felhasználókra gondolva pedig egy 14, valamint egy 15 hüvelykes változat is elérhető. Mindhárom masinában Intel processzorok dolgoznak.

Egy újdonság is bemutatkozott a YOGA Tablet 2 oldalán. A vállalat saját fejlesztésű AnyPen technológia lehetővé teszi, hogy a felhasználók a táblagépre írjanak, és ezt szinte bármilyen tollal megtehetik.

A modellekről bővebben a következő oldalon, a Lenovo sajtóközleményében olvashattok.

Vissza