G Flex 2: március 19-től a brit Vodafone kínálatában

Farkas Norman - 2015. január 29.

Az LG CES-en bemutatott, hajlított kijelzővel felvértezett csúcsmobilja, a G Flex 2 március 19-én bekerül a Vodafone UK kínálatába. A vörös szolgáltató hat hétig marad a nem mindennapi készülék exkluzív értékesítője, ezután egyéb kerekeskedőknél is hozzá lehet majd jutni.

A korábbi híreszteléseknek megfelelően márciusban megjelenik a brit Vodafone-nál a CES 2015 során leleplezett LG G Flex 2. A hajlított Full HD OLED kijelzővel és nyolcmagos Snapdragon 810 processzorral felvértezett okostelefont csak március 19-én kezdi el forgalmazni a szolgáltató, de már február 28-tól elő lehet ajd rendelni azt a Carphone Warehouse-nál. A piaci premiert követő hat hét során csak a Vodafone függő G Flex modellek hódíthatnak, ugyanis az operátor ennyi időre exkluzív készülékeként árulhatja a telefont. A másfél hónap lejártát követően egyéb szolgáltatóknak is megadatik a lehetőség, hogy haszont szerezzenek az LG különleges kialakítású, futurisztikus csúcsmobilja révén.

 

 

Akik szolgáltatótól függetlenül nagyon rápörögtek a G Flex 2-re a Carphone Warehouse külön oldalán feliratkozhatnak egy hírlevélre, hogy elsőkézből értesülhessenek a megjelenéssel kapcsolatos fejleményekről.

 

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza