Februárban mutatkozhat be az Apple Watch és az új MacBook Air

Czipperer Dia - 2015. február 6.

Hamarosan érkezik a vállalat elő okosórája, és a legújabb MacBook Airt is sokan várják már. A legfrissebb híresztelések szerint az Apple ebben hónapban tart egy sajtóeseményt, ahol még többet megtudhatunk az új jövevényekről.

Egy francia oldal, az iGen szerint most februárban lesz egy sajtóesemény az Apple háza táján, ahol az Apple Watch és az új MacBook Air is bemutatkozik. A portál szerint azonban az iPad Próról nem itt hullik le a lepel.

Már a pontos dátumot is tudni vélik: az esemény szerintük február 24-én lesz. Ugyanakkor korábban az forgott közszájon, hogy áprilisban landol a piacon az okosóra, amelynek ellentmondani látszik a februári dátum.

Az Apple tavaly szeptemberben mutatta be okosóráját a nagyközönségnek, azóta pedig folyamatosan finomították az eszközt. Az áprilisi bevezetés reálisnak tűnik, viszont, mivel tavaly nem sok minden árultak el az akkor még fejlesztésekre szoruló karóráról, a bevezetés előtti sajtóesemény erre jó alkalmat kínáhat.

Az Apple Insider is úgy véli, hogy a februári esemény egy jó lehetőség lehet a vállalat számára, hogy részletesen ismertesse az immáron végleges specifikációkat, és bemutassa az órát működést közben. És rögtön két legyet üthetnek egy csapásra, hiszen a legújabb, 12 hüvelykes Retina MacBook Airt is bemutathatják.
 


Az iGen által kiszivárogtatott információk már korábban is beigazolódtak. Az oldal például tavaly sikeresen megjósolta, mikor mutatkozik be az iPhone 6, sőt, még a végleges dizájnt ábrázoló képeket is közzétették.

 

Forrás: AppleInsider.com

Vissza