Szűrés

A(z) Apple kulcsszót tartalmazó cikkek

Bárki kipróbálhatja az új iOS bétákat?

2015. február 25. -

A bugosan kiadott iOS verziók ösztökélhetik arra az Apple-t, hogy változtasson szoftverfejlesztési politikáján. A vállalat az újdonságok iránt különösen érdeklődő felhasználók örömére több szem többet lát alapon bárki számára elérhetővé teheti a még fejlesztés alatt álló béta szoftvereket, így azok végleges kiadása kevesebb hibával érhet el a nagyközönséghez.

Tovább

Elcsábítaná a Tesla mérnökeit az Apple

2015. február 16. -

A Wall Street Journal információi szerint az Apple több száz fős mérnöki gárdával dolgozik elektromos autó kifejlesztésén egy titkos kaliforniai helyszínen. Tim Cook, az Apple vezérigazgatója egy évvel ezelőtt indította útjára "Titan" kódnév alatt az elektromos autó fejlesztési projektet.

Tovább

Nő az Apple számítógépek fenyegetettsége

2015. február 16. -

Kaspersky Lab és a B2B International közös kutatása rávilágított arra, hogy az Apple számítógépek felhasználói közel ugyanakkora fenyegetettségnek vannak kitéve a kibertérben, mint más platformok felhasználói.

Tovább

4 gigabájtra növelte az appok maximális méretét az Apple

2015. február 13. -

Az Apple bejelentette, hogy növelik az iTunesba feltölthető appok méretét. Az eddigi 2 gigabájtos limit helyett 4 GB-ra nőtt egy adott applikáció maximális mérete.

Tovább