Mivel készül az Acer az MWC-re?

Farkas Norman - 2015. február 26.

Az Acer megosztott hivatalos Facebook oldalán egy kedvcsináló fotót, amiből arra következtethetünk, hogy új okostelefonnal és viselhető kütyüvel is készül a nagyszabású barcelonai rendezvényre.

Világszerte rajongók millió várják türelmetlenül az idei Mobile World Congress kezdetét, hiszen – ahogy azt megszokhattuk – a barcelonai esemény során lelepleződnek a legújabb és legizgalmasabb kütyük.

Nemcsak a legnagyobb versenyzők (pl. Samsung és HTC) lebbentik fel a fátylat új zászlóshajó-okostelefonjukat, hanem a mobilpiac egyéb képviselői is megmutatják, mi lapul a tarsolyukban. Utóbbiak közé tartozik az Acer is, aki eddig nem sokat árult el arról, hogy milyen termékeket kíván bemutatni március elején, de a minap a hivatalos (maláj) Facebook oldalán megosztott egy fotót követőivel, ami arra utal, hogy legalább egy új mobilt és egy viselhető okoseszközt is a nagyközönség elé fog tárni.

 

 

A jövevényekről nem sokat árul el a fotó, csupán azok külsejének egyes részleteit fedi fel. Amit látunk, abból arra következtethetünk, hogy az Acer igazán stílusos készülékekkel igyekszik magához vonzani a felhasználókat, az újdonságok kapcsán különös figyelmet szentel a minőségi anyaghasználatnak és a dizájnnak egyaránt.

A gyártó bemutató eseményére a Mobile World Congress hivatalos kezdete előtti napon, március elsején kerül sor, amin véget ér a titokzatoskodás, s mindent megtudhatunk a most még balladai homályba burkolódzó masinákról.

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza