HTC: március elsején jön az új zászlóshajó mobil

Czipperer Dia - 2015. február 18.

Az angol HTC megerősítette a hírt: valóban az idei Mobile World Congressen (MWC) hullik le a lepel az új One mobilról. A vállalat a televízióban is reklámozza már a modell érkezését.

A tajvani HTC még a múlt hónapban kiküldte meghívóit a 2015-os MWC sajtóeseményre, amely március 1-jén lesz Barcelonában. Akkor még nem lehetett biztosan tudni, mi lesz majd a nagy durranás az eseményen, bár sejthető volt, hogy a One sorozat következő tagja is ott lesz a bejelentések között. Most azonban változott a helyzet: a HTC maga árult elegy fontos részletet az eseményről.

A HTC One (M9)-ről már egy ideje hallunk pletykákat, azonban sokáig még a készülék neve is kérdéses volt. Néhány nappal ezelőtt azonban egy weboldal forráskódjában bukkant fel a One M9 elnevezés, igaz, még így sem lehetett biztosan tudni, valódi-e a kiszivárgott kép.

Most azonban a HTC Twitteren közzétett egy képet, amelyben egyértelműen bejelentik, hogy március 1-jén érkezik az új HTC One modell. Így már sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy One (M9) névre keresztelték a telefont, habár a pontos modellszámot nem fedték fel. A hirdetést már a tévében is közzétették.
 


Ha minden igaz, a One (M9) a Qualcomm új, 64 bites Snapdragon 810-es processzorával felszerelve, 5 hüvelykes, Full HD kijelzővel, 20,7 megapixeles kamerával, valamint Android 5.0 Lollipop rendszerrel a fedélzetén érkezik.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza