A Xiaomi új mobilja a színen – Mi4i [Videó]

Czipperer Dia - 2015. április 27.

A pekingi székhelyű Xiaomi egy új okostelefont mutatott be, ám ezúttal nem Kínában. Az Mi 4i névre keresztelt mobil a nemzetközi piacokra tör.

Kilép Kína kötelékéből a Xiaomi. Ahogy korábban már hírt adtunk róla, a gyártó ezúttal a nemzetközi piacot vette fókuszba legújabb modelljével. A Xiaomi Mi 4i készüléket, Indiában, New Delhiben mutatták be múlt héten. A telefon az Mi 4 modell szerényebb, ámde olcsóbb változata.

A készülék 5 hüvelykes HD (1080 p) kijelzővel rendelkezik, meghajtásáról pedig egy Qualcomm Snapdragon 615 nyolcmagos processzor gondoskodik. Fedélzetén az Android Lollipop rendszer fut. A telefon 2 gigabájt RAM-ot és 16 gigabájt tárhelyet kapott. Főkamerája 13, előlapi fénylesője pedig egy 5 megpixeles, szelfik készítéséhez ideális változat.
 


A Mi 4i ütős aksit kapott. A vállalat szerint a 3120 mAh-es akkumulátor 38%-kal több szuflát garantál a telefonnak, mint a legtöbb telefon kategóriájában. Javára írható még, hogy 4G-képes, valamint Dual-SIM támogatással is rendelkezik.

A Mi 4-hez képest különbség, hogy eltérő borítást kapott. A polikarbonát vázzal megáldott 7,8 milliméter vastag, 130 grammos mobil összesen ötféle színben lesz majd kapható április 30-ától az indiai e-kereskedelmi vállalat, a Flipkart kínálatában. Egyelőre még nem tudni, mikor érkezik az USA-ba a mobil.
 

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza