Így nézhet ki a Galaxy S6 Active

Czipperer Dia - 2015. május 13.

Kiszivárgott képeken pózol a Samsung új zászlóshajó mobiljának strapabíró változata. A GSMArena csapatának jóvoltából elölről és hátulról is megcsodálhatjuk az eszközt.

Immáron fotókon is megcsodálhatjuk a Samsung Galaxy S6 Active-ot. A telefon illetően már több pletyka is keringett arról, hogy ütősebb lesz a Galaxy S6-nál,, illetve, hogy pulzusmérő és ujjlenyomat-olvasó nélkül érkezik a piacra.

A most megjelent képeken az jól látszik, hogy valóban strapatelefon készül a Samsung háza táján, és csupán a kamera kialakítása, illetve szívritmusmérő és a kijelző mérete juttatja eszünkbe a csúcsmobilt.

A gombokból jól látszik, hogy az előzetes pletyka, miszerint a telefon nem kap ujjlenyomat-olvasó szenzort, beigazolódott. Ez azonban nem is olyan meglepő, hiszen elődje, a Galaxy S5 Active sem kapott.

A képet közzétevő források szerint a Galaxy S6 Active SM-G890A modellszámmal érkezik. Ha minden igaz, a készülék üzemidejéről egy 3500 mAh-es aksi gondoskodik majd, meghajtásáról pedig a Samsung saját, 14 nm-es Exynos 7420-as processzora.

Az ütősebb akkumulátorkapacitás (a Galaxy S6-é 2600 mAh) mellett azonban hasonló funkciókat várunk el tőle, mint a zászlóshajó dizájnmodelltől. A proci mellett a kijelző paraméterei is megegyeznek: a telefont 5,1 hüvelykes QHD Super AMOLED megjelenítővel látták el. Főkamerája 16, előlapi fénylesője pedig 5 megapixeles képeket lő.


Mindez azonban még közel sem biztos, így mi is kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza