Új, idősebb generációnak szánt svéd mobil a magyar piacon

Kütyü Magazin - 2015. május 18.

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét az idősebb generációnak szánt mobileszközök piacvezető gyártója, a svéd Doro. A hazai piacon a Vodafone kínálatában lesz elérhető a Doro PhoneEasy 508 telefon.

Új svéd mobiltelefon lesz kapható a hazai piacon. A Doro az idősebb generációnak tervezett mobiljaival már egy ideje jelen van a magyar paicon, melyet a mostani eszköz még tovább erősít.

Az idősebb generáció tagjait sok esetben a jelenleg széles körben elérhető készülékek nehéz kezelhetősége, illetve a billentyűk és a kijelzőn megjelenő feliratok kis mérete tartja vissza a mobilhasználattól, holott számukra ez mind a családtagokkal és barátokkal való kapcsolattartás érdekében, mind az esetleges vészhelyzetek során különösen fontos lenne.

A Doro célja, hogy az idősek igényeinek megfelelő mobiltelefonok kifejlesztésével és gyártásával megszüntesse a különböző generációk közötti technológiai szakadékot. A vállalat ennek érdekében évek óta kiterjedt kutatás-fejlesztési tevékenységet folytat, amelynek eredményeként készülékei mára világszerte több mint harminc országban érhetőek el, s így a Doro az időseknek szánt mobileszközök piacvezető gyártója. 

A gyártó magyarországi kínálatának legújabb tagja, a Doro PhoneEasy 508 egy kifejezetten könnyen kezelhető, jól áttekinthető menürendszerrel rendelkező mobiltelefon. A készülék magas felbontású, jól látható kijelzője, nagyméretű, olvasható feliratokkal ellátott billentyűzete, kontrasztos háttérvilágítása és erőteljes, tisztán hallható hangja egyaránt hozzájárul az idősebbek mobilhasználatának megkönnyítéséhez. A telefonon található vészhívógomb megnyomásával a PhoneEasy 508 automatikusan SMS-t küld az erre a célra, előre beállított öt kontaktnak, illetve azonnal tárcsázza is ezeket mindaddig, amíg valamelyikük nem fogadja a hívást.

A PhoneEasy 508 a Vodafone Magyarország üzleteiben és online értékesítési felületén lesz elérhető.

 

Kulcsszavak: mobiltelefon, Doro, idősek
Vissza