Android alapú luxusmobilt mutatott be a Gresso

Czipperer Dia - 2015. június 5.

A Gresso új készülékkel bővíti Regal szériáját. A Regal Gold névre hallgató mobil csak limitált kiadásban lesz kapható.

A luxustelefon-gyártó Gresso egy új mobiltelefont dobott piacra. A Regal Gold nevéből is kiderül, hogy arany borítású prémium készülékről van szó. Összesen 999 darabot készít a gyártó.

A 18 karátos sárgaarany bevonatú készülék egyedi azonosítószámmal érkezik, a felhasználók pedig maguk választhatják ki, melyiket szeretnék választani.

A mobil első ránézésre egy aranyrúdra hasonlít. Az eszköz burkolata aranyszínű PVD-bevonatú titánból készült. Ezt a technikát gyakran használják a svájci luxuskaróra gyártók is, mivel sokkal nagyobb ellenállást tanúsít az ütésekkel szemben.

A burkolat 5. besorolási fokozatba tartozó szilárd titán lemez, amelyet az űrkutatásban is széles körben használnak. A 8,8 milliméteres Regal Gold megmunkálási és a marási folyamata nagyjából nyolc munkaórát vesz igénybe. A készülék hátlapján a polírozott felület további három órás folyamat eredményeként jön létre. Minden egyes modellt egy mesterember készít.


Túllépve a prémium tulajdonságokon, az eszköz specifikációit illetően már inkább jut eszünkbe róla egy okostelefon. Az Androidot futtató modell 5 hüvelykes (1080p), Gorilla Glass védelemmel ellátott érintőképernyőt kapott, 13 megapixeles fő-, valamint 5 megapixeles előlapi fénylesővel büszkélkedhet. A telefon továbbá 2 gigabájt RAM-ot és 32 gigabájt belső tárhelyet kapott.

A processzor fajtáját egyelőre még nem lehet tudni, azonban egy négymagos, 1,5 GHz órajelű lapkáról van szó. Luxustelefon ide vagy oda, LTE támogatás nem jár hozzá, a mobil csupán 3G adatkapcsolatot tesz lehetővé.

Az akkumulátorról sincsenek pontos információk, de azt lehet tudni, hogy a telefon 6 óra folyamatos beszélgetési időt és 300 óra készenléti időt garantál.

A telefon ingyenes szállítással világszerte elérhető. Az árcédula inkább a prémium kialakításnak szól, hiszen, mint láthattuk, nem egy zászlóshajó modellről van szó. A Regla gold 6000 dolláros áron, vagyis több mint másfél millió forintért vásárolható meg.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza