Varázslóalkalmazás a Kickstarteren

Vértes Judit - 2015. augusztus 9.

A Maguss Wand segtíségével mi is varázslókká válhatunk. A Kickstarteren elindított projekt keretében megrendelhetjük a készletet: a varázspálcát, a varázsló jelvényt és az alkalmazást, ami mindezt játékká varázsolja.

 

Ha szeretnénk Harry Potter világába csöppenni, most megtehetjük. A Maguss Wand egy olyan interaktív játék, melynek segítségével különböző varázsigéket mormolva megküzdhetünk a többi varázslóval, miközben egyre több pontot gyűjtünk. A Kickstarteren megjelenő készlet egy mozgásérzékelővel és IR LED-del felszerelt varázspálcából, egy érzékelővel ellátott jelvényből, és természetesen az okostelefonra tölthető alkalmazásból áll. Az alkalmazás jelzi, ha egy másik varázsló van a közelünkben, és ekkor a varázspálca segítségével megküzdhetünk vele. 

A projekt megvalósításához 450000 dán korona összegyűjtését szeretnék elérni az alkotók. A prémium csomag 600DKK, bár nem teljesen világos, hogy ugyanezt a csomagot „early bird” vásárlóként 800DKK-ért már mind megvásárolták. Egy varázspálca suhintással mindenesetre kicsit világosabbá tehetnék ezt a részét az oldalnak.

 

Forrás: Cnet.com

 

Vissza