Szépen, csendben mutatkozott be az Oppo 7 Lite

Czipperer Dia - 2015. szeptember 7.

Az Oppo új taggal bővítette R7 családját. A nemrég bmutatkoztt R7 modellt most az R7 lite követte a sorban.

Újabb Oppo mobil tűnt fel a piacon. Az R7 Lite névre keresztelt mobil szerényebb felszereltséggel kerül majd piacra, mint a néhány hete bemutatkozott R7 modell.

A legszembetűnőbb változás talán a kijelző felbontásánál érhető tetten, ugyanis a Lite verzió 1280 x 720 pixel felbontású, 294 pixelsűrűségű AMOLED megjelenítőt kapott, míg az R7 modell Full HD felbontásút.


A gyártó a RAM méretét is csökkentette 2 gigabájtra, a processzor azonban változatlanul egy Snapdragon 615-ös lapka 
maradt. Az R7-hez hasonlóan 16 gigabájt bővíthető tárhelyet kapott.

A telefon főkamerája 13, előlapi fénylesője pedig 8 megapixeles. A mobil üzemidejéről egy 2320 mAh-es akkumulátor gondoskodik.

A telefon fedélzetén egy Android 5.1 alapú Color OS 2.1 rendszer fut, míg az eredeti R7 modell Android KitKat operációs rendszerrel debütált.


A mobil az Oppo hivatalos oldala mellet egy indonéz kiskereskedelmi lánc oldalán tűnt fel először, bár az online áruházuk, az Oppostyle.com még nem listázta az R7 Lite modellt. Ha minden igaz, olcsóbb is lesz, mint az R7 Európában (350 euró): a telefon várhatóan 280 eurós árcédulával kerül majd piacra Európában, 320 dollárért pedig más régiókban szerezhető majd be, míg az R7 400 dolláros áron.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza