Mobilappon keresztül kommunikálhatunk házikedvenceinkkel

forrás: Prím Online - 2015. szeptember 14.

Hamarosan házikedvenceinkkel is játszhatunk a telefonunkon keresztül. A PocketBook Petcube-bal készített terméke az IFA-n mutatkozott be.

Egy alkalmazáson keresztül a beépített kamerával, hangszóróval, mikrofonnal és wifivevővel rendelkező Petcube segítségével a világ bármely pontjáról lehetővé válik az otthon maradt háziállatokkal folytatható valós idejű kommunikáció, a beépített lézermutató segítségével pedig akár a közös játék is. A széles látószögű kamera élő adást biztosít, a lézermutató pedig az ingyenes iOS és Android alkalmazásokon keresztül irányítható.

Egyben közösségi hely is a Petcube mobilapplikáció az állatbarátoknak, amelyen megoszthatják kedvenceik képeit, új barátokat szerezhetnek, és akár mások háziállatait is felügyelhetik vagy szórakoztathatják.

A Kickstarteren indult Petcube kamera amúgy a világ egyik legsikeresebb közösségi finanszírozású kisállattermék-díját tudhatja magáénak.

 



A Petcube bármilyen otthoni wifihálózatra csatlakoztatható, iOS vagy Android készülékkel szinkronizálható eszköz, amelynek segítségével interneten keresztül figyelemmel kísérhető a háziállat otthoni ténykedése. Beépített hangszórója és mikrofonja segítségével lehetővé válik az otthon hagyott háziállatunkkal folytatható valós idejű kommunikáció.

 

Kulcsszavak: mobilalkalmazás
Vissza