Még több mobilt támogat az új Samsung Gear VR

Kütyü Magazin - 2015. szeptember 28.

A Samsung bejelentette a Gear VR legújabb verzióját. Az eszköz még több okostelefonnal kompatibilis, beleértve a Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, S6 és S6 edge modelleket. 

A dél-koreai Samsung paicra dobja virtuális valóság szemüvegének, a Gear VR-nek a legújabb, felhasználói változatát. A készülékek Super AMOLED kijelzője biztosítja az élénk színeket, tiszta megjelenítést és a teljesítményt, amelyek nélkülözhetetlenek a lenyűgöző virtuális valóság élményhez.

Az új Samsung Gear VR 22 százalékkal könnyebb az előző, fejlesztői verziónál és egy új habpárnát is kapott, amellyel még kényelmesebben viselhető az eszköz. Emellett a Gear VR touchpad-jét is továbbfejlesztették, így még precízebb irányítást tesz lehetővé, miközben a Gear VR-hoz elérhető rengeteg film, játék, 360 fokos videó és más különleges élményt nyújtó tartalmak között válogatunk.

Brendan Iribe, az Oculus vezérigazgatója a fejlesztésről úgy nyilatkozott, hogy a Samsunggal közösen újradefiniálták a virtuális valóságot, és megalkották a ma elérhető legjobb mobil virtuális valóság élményt. Mint elmondta, a Gear VR-on az emberek magával ragadó virtuális valóság játékokkal játszhatnak a barátaikkal, 360 fokos videókat oszthatnak meg, vagy fotók és videók segítségével virtuálisan utazhatnak a világ körül – és ez még csak a kezdete annak, amit a mobil virtuális valóság révén lehetséges.

 



A Samsung Gear VR jégfehér színben idén a negyedik negyedévben lesz elérhető 39 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

 

Vissza