2015. október 21: Marty McFly erre a napra repült előre az időben 1985-ben

Kütyü Magazin - 2015. október 21.

Marty McFly a Vissza a jövőbe című filmben 2015. október 21-éig repül előre az időben. Erre emlékezünk, immáron 30 év távlatából.

2015. október 21-e éppen ma van. Marty McFly, a Vissza a jövőbe című filmben pontosan eddig repül előre az időben. Érdekes összahsonlítani, mit vízionáltak akkor, hol tart majd a technológiai fejlődés 30 év múlva.

Az idilli kép szerint nem kell majd befűznünk a cipőnket, mert megteszi helyettünk, ám ez sajnos nem nyert. Egyelőre még a kabátok sem száradnak meg maguktól.

A DeLorean időgép replikája megáll egy átvizsgálásra egy helyi Goodyear dealernél. A Vissza a jövőbe trilógiában Goodyear Eagle gumik voltak az eredeti autón, amely 2015. október 21-ig repítette a főszereplőt az időben (forrás:webersandwick)


Csalódniuk kell azoknak is, akik 30 évet vártak arra, hogy ránk virradjon a nap, amikor egy 5 centi átmérőjű minipizzából családi méretű finomság lesz. Bár a legendás légdeszkából készült prototípus, azonban egyelőre a sorozatgyártásra nem tűnik alkalmasnak.

Viszont ha Marty McFly ma újra látogatást tenne a jövőben, a videotelefonálásra a Skype segítségével bizony lenne lehetősége, sőt, a fejlesztés alatt álló Hololens rövidesen olyan képalkotásra lesz alkalmas, mint a filmben látható holografikus reklám.

 

 

 

 

Forrás: Microsoft

Kulcsszavak: film, Microsoft, HoloLens
Vissza