Jövőre érkezhet a 4 hüvelykes iPhone 6C

Czipperer Dia - 2015. november 17.

Az IHS elemzőcég szerint az Apple jövőre kiadhatja iPhone 6C modelljét. A modell 4 hüvelykes kivitelben érkezhet.

Kevin Wang, az IHS elemzője úgy véli, az Apple jövő év közepén kiadhatja az iPhone 5C modell utódját, a szintén 4 hüvelykes kijelzővel érkező iPhone 6C mobilt.

A szakértő már korábban is jósolt hasonlót, bár az akkor nem történt meg a debütálás. Mindenesetre egyáltalán nem valószínűtlen, hogy a cupertinói vállalat egy olcsóbb alternatívát is kínál majd az új csúcskategóriás modellek mellett, ahogyan többi versenytársa teszi. Sőt mi több, ezzel egy vissza-visszatérő igényt is kielégítene, hiszen sokan szerették a kisebb kijelzős iPhone modelleket, amelyek szépen lassan kezdenek eltűnni a süllyesztőben.

Először idén márciusban hallotttunk az iPhone 6C modellről, amelyről akkor az a hír járta, hogy Touch ID ujjlenyomat-olvasó szenzorral érkezhet – ami az iPhone 5C-ből hiányzott –, valamint NFC támogatással az Apple Payhez.

Akkor a Nowhereelse.fr francia oldal szivárogtatott ki egy képet a lehetséges modellről (lásd alább), amelyen két alapvető különbség látható a két mobil között. Az egyik az iPhone 5s-sel debütált a dupla LED vaku lehet, a másik pedig, hogy kétsoros hangszóró rácsot kap a mobil.


 

 

Forrás: GSMArena.com

Kulcsszavak: pletyka, iPhone 6C, Apple
Vissza