Magyar piacon a PocketBook Sense

Kütyü Magazin - 2015. november 25.

A pocketBook Sense már a magyar piacon is kapható. Az e-könyv olvasó különlegessége, hogy a fényviszonyokhoz igazodva automatikusan állítja be a szemnek legideálisabb háttérvilágítást.

Fényviszonyokhoz igazodva automatikusan állítja be a szemnek legideálisabb háttérvilágítást a mindössze 155 gramm tömegű E Ink olvasó. A PocketBook Sense már hazánkban is elérhető.

A készülék praktikus és kecses dizájnt kapott: a képernyő szegélye a szokásosnál is vékonyabb, a lapozógombok pedig az olvasó hátulján kaptak helyet, melynek köszönhetően egykezes használat közben is kényelmes a lapozás. A tökéletes olvasásélményt a beépített szenzor garantálja, amely a fényviszonyokhoz igazodva automatikusan állítja be a szemnek legideálisabb háttérvilágítást. 

A 15x11 centiméteres, mindössze 155 gramm súlyú e-olvasó igazi zsebkönyvtár. A belső memória már önmagában több ezer könyv tárolását teszi lehetővé, mely a microSD bemenetnek köszönhetően tovább bővíthető. Az érintőképernyős E Ink Pearl kijelző 1024x758 HD felbontású, 212 dpi minőségű képet biztosít, amely a legnagyobb betűméret esetén is éles képet mutat.

A PocketBook Sense beépített Wi-Fi modullal is rendelkezik, a Dropbox alkalmazás és a Send to PocketBook opció pedig lehetővé teszik, hogy egyszerűen küldhessünk tartalmakat az olvasóra. A készülék 16 szöveg- és 4 grafikus formátumot képes kezelni konvertálás nélkül, az idegen nyelvű könyvek olvasását pedig előre telepített Abbyy Lingvo szótárakkal könnyíti meg.

Az 1 GHz processzornak köszönhetően a készülék alkalmazásai gyorsan futnak, és a lapozás is zökkenőmentes, míg az új, intuitív felhasználói felület kényelmes használatot biztosít.

A készülék a Media Markt üzleteiben, 39 990 forintos fogyasztói áron kapható, barna és szürke színben.

 

 

Vissza