CES 2016: órákig filmez, kiváló fényképezőgép ... szóval új telefon

Kütyü Magazin - 2016. január 5.
Nem minden ígéretes fotótéma esetében jók a fényviszonyok, és néha a tökéletes szelfit is gyenge fényben kell elkészíteni. Ezért CES 2016-on bemutatott a Lenovo VIBE S1 Lite okostelefont 8 megapixeles, a torzítás teljes kiküszöbölése érdekében 5 részből álló objektívvel ellátott előlapi kamerával, Sony képérzékelővel, valamint a fénymennyiséget növelő, beépített szelfi vakuval szerelték fel. 

 

Ennél is komolyabb  hátlapi fotóapparátus: az eszközt egy 13 megapixeles PDAF hátlapi kamerával, valamint egy kettős LED CCT hátsó vakuval látták el, hogy élénkebb színű képeket készíthessen a naplementét követően is. 
 
 
A mindenfajta szórakoztatásra tervezett Lenovo VIBE S1 egy 5 hüvelykes, széles betekintési szögű Full HD kijelzővel érkezik, továbbá nagykapacitású, 2700 mAh-s akkumulátorának köszönhetően képes órákig filmeket vagy zenés videókat lejátszani. Úgy tervezték, hogy a felhasználók elvárásainak megfelelően kezelni tudja a streaminget, a letöltéseket és a többfeladatos működtetést, köszönhetően a 64 bites, nyolcmagos, 1,3 GHz-es MTK 6753 processzornak és az LTE kapcsolatnak
Vissza