Az LG bemutatja a még be sem jelentett LG G5-höz tervezett Quick Cover tokot

Kütyü Magazin - 2016. február 11.

Az LG Electronics (LG) leleplezte a legújabb csúcstelefonjához, a még be sem jelentett LG G5-höz tervezett Quick Cover telefontokot. Igaz, a G5 — hivatalosan — még nem is létezik, viszont LG arról ismert, hogy megelőzi korát, ami most abban is tetten érhető, hogy ezúttal előbb mutatta be a kiegészítőt, mint a terméket, amelyikhez tartozik.

A legújabb LG Quick Cover tok, elődei minden előnye mellett, egészen új funkciókat is kínál. Az LG K10 okostelefon Quick Cover View védőtokjával a közelmúltban bevezetett érintés funkcióval a G5 Quick Cover tokjának félig átlátszó hálós borítóját is ellátták. Segítségével a felhasználók a lehető legkényelmesebben, a védőtok kinyitása nélkül is fogadhatják bejövő hívásaikat vagy kezelhetik emlékeztetőiket.

Az új készülék még hivatalosan be nem jelentett Always On kijelzőjén a felhasználók ellenőrizhetik a pontos időt, a dátumot, a bejövő értesítéseket — a védőtok ezt zárt állapotban is lehetővé teszi. Hogy az állítólagos LG G5-tel a lehető leginkább harmonizáljon, az LG egyedülállóan fényes, fémesen csillogó filmréteggel is ellátta a Quick Cover tokot, így az a köztudottan még nem létező G5 okostelefonhoz hasonlóan kifinomult, valódi luxus élményt kínál.

Kulcsszavak: LG, okostelefon
Vissza