A HyperX az Intel Extreme Masters Világbajnokságán is támogatja az e-sportolókat

Kütyü Magazin - 2016. március 4.

A HyperX, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója sorozatban már harmadik éve az Intel Extreme Masters hivatalos fejhallgató- és memóriapartnere.

A lengyelországi Katowicében március 2. és 6. között megrendezett világbajnokságon ez alkalommal is erős jelenléttel bír a HyperX, amely 2007 óta vesz részt aktívan az e-sportok támogatásában.  

A versenyen egymással megküzdő hivatásos e-sport csapatok mindegyike HyperX memóriákkal felszerelt, és a limitált szériájú Intel Extreme Masters által hitelesített rendszerekkel futó számítógépeken játszhat. A PC-ket 2800 MHz órajelű, 8GB-os vagy 16GB-os HyperX Savage memóriák erősítik, hogy a lehető legjobb és legstabilabb játékélményt nyújthassák a világ elsőszámú gamereinek. A lengyel megmérettetés során kétféle konfiguráció érhető el IEM Champion PC és IEM Challenger PC elnevezéssel, melyek megvásárolhatók a CyberpowerPC standjánál, ahol a számítógépek után befolyt összegből a szervezők az Intel Extreme Masters nyerteseit támogatják. 

Az e-sport közösségekben egyre jelentősebb márkanévvé váló HyperX emellett számos csapatot szponzorál a versenyzők közül, többek között a világklasszis NaVi, az EnVyUs, a Luminosity, a Team Liquid és a TSM játékosait. Világszinten a vállalat több mint 25 csapatot pártfogol, amelyek olyan népszerű játékokban szuperálnak, mint a League of Legends, a Counter-Strike: Global Offensive (CS:Go), a Dota2, a Hearthstone, a Call of Duty és a Halo. 

„Az IEM Katowice World Championship az e-sportok legjelentősebb és minden évben óriási várakozással övezett döntőinek egyike. A HyperX hihetetlenül büszke arra, hogy idén a harmadik egymást követő évben támogathatja a rendezvényt. Az IEM Sanghajtól Kalifornián át Lengyelországig zajló globális tornái igazán különlegesek, hiszen a világon egyedülálló módon, 10 évnyi e-sport múltra tekintenek vissza” – mondta Vincent Jurgens, a HyperX marketingért felelős igazgatója az EMEA régióban. 

„Az e-sportok világában tett utazásunk elmúlt három évét könnyebbé és élvezetesebbé varázsolták az olyan elhivatott támogató partnerek, mint a HyperX. A márka nem csak, hogy szerves része lett a játékversenyeknek, de szinte már a szinonimájává is vált” – mondta Michal Blicharz, az ESL PRO-versenyekért felelős alelnöke.

A HyperX a legújabb termékeit is bemutatja az IEM világbajnokságon, többek között a várhatóan májustól megvásárolható HyperX Cloud Revolver headsetet. A rajongók a díjnyertes elődök, a HyperX Cloud és a Cloud II mikrofonos fejhallgatók nyújtotta kényelmet és egyedülálló hangzást is megtapasztalhatják az Intel bemutatóterületén. Az idelátogatók azon túl, hogy izgalmas programokon vehetnek részt a HyperX standjánál, a rendezvény ideje alatt különlegesen kedvező áron vásárolhatják meg a vállalat egyes termékeit. 

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR4 és DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és gamer kiegészítőket gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken. 

Vissza