ProXpress C30, a Samsung legújabb multifunkciós nyomtatócsaládja

Kütyü Magazin - 2016. március 8.

A Samsung Electronics bemutatta legújabb ProXpress C30 multifunkciós nyomtató termékcsaládját, amely alacsonyabb működési költséget és magasabb termelékenységet tesz lehetővé.

A ProXpress C30 szériát elsősorban olyan professzionális szolgáltatásokat kínáló  kereskedelmi  szektorban működő kis- és középvállalatoknak tervezték, ahol a nyomtatás minősége valamint az üzemeltetési  költségek kiemelten fontos szempontok. A termékcsaládba három modell, a C3010ND, a C3060ND és a C3060FR tartozik.

„A Samsung célja a kezdetektől, hogy megbízható teljesítményű termékeket kínáljon alacsony  TCO (Total Cost of Ownership) mellett a kis- és középvállalatok, illetve a munkacsoportok számára” – mondta el David SW Song, a Samsung Electronics Nyomtatási Megoldások üzletágának szenior alelnöke. – „Üzleti felhasználásra szánt nyomtatóink segítségével a Samsung olyan okos irodai környezetet fejleszt, amely fokozza a dokumentummenedzsment hatékonyságát.”

A C30-as széria használatával a vállalatok eredményesen csökkenthetik a nyomtatók TCO költségeit, hiszen az új modellek olyan nagy kapacitású tonerkazettával vannak felszerelve, amelyek jelentős nyomtatási volumennel is képesek gond nélkül megbirkózni. A működési költség tovább csökkenthető a Samsung instant fusing  technológiájával, amely rövidebb várakozási időt, gyorsabb nyomtatást és másolást biztosít, emellett csökkenti az energiafogyasztást is.

A kiváló minőségű grafikai rendszer a C30-as sorozat további kulcsfontosságú jellemzője. A 9600 x 600 dpi  felbontás és a Samsung ReCP (Rendering engine for Clean Pages)  technológiája gondoskodik a nyomtatott, másolt, illetve szkennelt dokumentumok és képek optimális minőségéről úgy, hogy a felesleges részleteket nem jeleníti meg, a homályos elemeket pedig feljavítja. 

Az előző szériához képest a C30-as modellek általános jellemzői is javultak: a nyomtatási sebesség 26 ppm-ről 30 ppm-re nőtt, emellett a tonerkapacitás  6K/3,5K-ról 8K/5K-ra, a papírkapacitás pedig 1400 lapra emelkedett. A 800 MHz-es dual CPU processzornak köszönhetően az új modellek az elődökhöz képest 50 százalékkal gyorsabb teljesítményre képesek, valamint a nyomtatási, másolási és lapolvasási sebességük is nőtt.  

A C30-as széria tagjai XOA kompatibilisek, ezáltal bizonyos független szoftvergyártók által kínált megoldások, mint például a Ringdale, a Scanshare vagy a Cirrato is egyszerűen integrálhatók a készülékekbe. A felhasználók a C30-cal kapcsolatos nyomtatási információkat az okostelefonjaikon és tabletjeiken egyaránt elérhető Samsung Printing Catalog mobilalkalmazáson keresztül követhetik nyomon, mely applikáció számos felhasználóbarát útmutatót is tartalmaz Samsung nyomtatókhoz és másolókhoz. 

Vissza