Kreatív alkalmazások, széles választék

Kütyü Magazin - 2016. február 2.

Professzionális kültéri oldószeres nagyformátumú nyomtatócsaládot mutatott be az Epson. A japán vállalat széleskörű piackutatásaira, felhasználói visszajelzésekre és tesztekre alapozva fejlesztette ki az új SureColor SC-S sorozatú készülékeket, amelyekkel a felhasználók precíz és igényes kül- és beltéri anyagokat készíthetnek.

A kivételes szervizszolgáltatással és támogatással rendelkező termékcsalád hosszabb üzemidőt biztosít segítve a vállalkozások hatékonyságának növelését.

A nyomtatók (SC-S80610, SC-S60610, SC-S40610) minden komponensét az Epson tervezte és gyártotta a problémamentes működés és a professzionális minőségű nyomatok érdekében. A termékcsalád kiemelkedő teljesítményt biztosít a nyomathordozók széles választékán, az egyszerű reklámfeliratoktól a felső kategóriás poszterekig és dekoranyagokig. Az automatikus médiafeszítés-vezérlő (AD-ATC) rendszernek köszönhetően minden termék különleges pontossággal készíthető el, a kiállítási anyagoktól és poszterektől kezdve a háttérvilágítású fóliákon és POS-anyagokon át egészen a gépjármű grafikáig és tapétákig. Mindez kifinomult adagolórendszerrel és antisztatikus, nagy átmérőjű nyomógörgőkkel párosul az optimális és pontos nyomathordozó továbbítás érdekében.

A legújabb Epson PrecisionCore TFP nyomtatófej-technológiát alkalmazó termékcsalád készülékeivel magas minőségű, kiváló színű és tisztaságú nyomatok készíthetők. Az új összetételű Epson UltraChrome GS3 vagy a piros színkomponenst tartalmazó GS3 segítségével a felhasználók széles színtérrel érhetik el a pontos színreprodukciót. Az SC-S80610 a hozzáadott piros és narancs tintának köszönhetően megnövelt színteret, így még szélesebb lehetőségeket kínál. A „Precision Dot” módban a különböző, képminőségre vonatkozó paraméterek egyszerű összehangolásával könnyedén javítható a nyomtatás minősége a nyomathordozók széles választékán, legyen szó átlátszó filmről, fóliáról, vászonról vagy fotópapírról. 

„Elemeztük ügyfeleink minden részletre kiterjedő visszajelzéseit a korábbi oldószeres modelljeinkről és ezek alapján kezdtünk bele az új termékcsalád fejlesztésébe” – mondta Dominic Fowler, az Epson Europe termékmenedzsere. „Az eredmény egy kategóriaelső terméksorozat lett, amely a pontosság és a minőség terén a maximumot nyújtja és az Epson mérnöki tudásának és szakértelmének legjavát kínálja.”  

Az SC-S sorozat tervezése során minden a felhasználói élmény továbbfejlesztéséről szólt. A telepítés gyors és egyszerű, miután pedig beindult a nyomtatás, a nagy áttetsző panelen keresztül jól látható a nyomtatási terület és a LED világításnak köszönhetően nyomtatás közben könnyen megfigyelhetők a készülő nyomatok.

Mivel a felhasználók számára a hatékonyság mindennél fontosabb, ezért a termékcsalád számos olyan funkcióval rendelkezik, amely folyamatos nyomtatást és a maximális üzemidőt biztosít, például az automatikus nyomtatófej-karbantartás és a tintaköd visszagyűjtő rendszer.

A készülékekre az Epson kétéves jótállást biztosít. Akik pedig még hosszabb ideig szeretnék élvezni az Epson támogatását és kivételes szolgáltatásait, kiterjesztett jótállási opciók állnak rendelkezésre.

Az SC-S60610 és az SC-S40610 modellek 2016 januárjától érhetők el 19 995 és 12 995 eurós listaáron.

Az SC-S80610 várhatóan 2016 áprilisától lesz kapható.

  

Vissza