Újabb kódolatlan hetek a MinDig TV-n!

Kütyü Magazin - 2016. szeptember 5.

Közel egy hónapig kódolatlanul nézhető a Prime műsora minden MinDig TV néző számára, a 17. programhelyen. 2016. szeptember 5. és október 3. között 750 ezer háztartásban országos sorozat- és mozipremiereket, valamint régi klasszikusokat egyaránt láthatnak a nézők a TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásának köszönhetően. 

A TV2 Csoport nagyszabású portfólió-bővítésének következő mérföldköve szeptember 5-én, 21 órakor egy országos mozipremierrel, Az útvesztő című filmmel kezdi meg műsorát. A Prime minőségi szintre emeli a szórakoztatást, így az országos premierek mellett ismert kedvencek is feltűnnek majd a kínálatában.

Az indulás hetétől három, hazánkban eddig nem látott sorozattal is erősít a csatorna, hétköznap esténként 22 órától. Csütörtökönként DC Comics nagysikerű képregényeinek világát eleveníti fel a Gotham, keddenként Ryan Murphy vadonatúj horror-komédiája, a Scream Queens - Gyilkos történet érkezik a képernyőre, szerdánként pedig a Zoo – Állati ösztön tartja majd izgalomban a nézőket. A délután sem maradhat sorozatok nélkül – olyan klasszikusok pezsdítik fel a hétköznapokat, mint A dadus, a Bűbájos boszorkák, vagy éppen Doktor House. A krimik kedvelőinek pedig a Shark - Törvényszéki ragadozó, a Nyomtalanul és az NCIS: Los Angeles epizódjai gondoskodnak majd az újabb felderítetlen helyzetekről. Ráadásként az indulás hónapjában minden hétfőn és pénteken, 21 órától országos filmpremierek is várják a nézőket. 

A Prime a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 17. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Prime csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Vissza