Az Under Armour fitnesz applikációival bővül a Samsung viselhető okoseszközeinek kínálata

Kütyü Magazin - 2017. január 7.

A Samsung együttműködik az innovatív és forradalmi Under Armour sportmárkával, hogy iparágvezető mobiltechnológiáját ötvözve a cég fitnesz szakértelmével, hamisítatlan sportolási élményt nyújtson a viselhető okoseszközök segítségével. 

Akár táplálkozásukat, napi mozgásukat, futóútvonalukat szeretnék követni, vagy digitális személyi edzőre vágynak motivációjuk fokozásához, ez a kiemelkedő együttműködés segíti majd a felhasználókat, hogy elérjék céljaikat. 

„Az együttműködés a Samsung legjobb viselhető technológiáját ötvözi az Under Armour páratlan sporttudásával” – mondta el Younghee Lee a Samsung Electronics Mobilkommunikációs és viselhető eszközök üzletágának marketingért felelős alelnöke. – „Az egészséges életmód elkötelezett híveinek szenzációs élményben lehet részük, amikor a sportolás során a praktikus dizájn intelligens applikációkkal párosul.” 

Mike Lee, az Under Armour digitális vezetője elmondta: „Izgatottak vagyunk, hogy a világ egyik legelismertebb márkájával dolgozhatunk együtt, hogy értéket adjunk a több mint 190 millió felhasználóból álló digitális közösségünk számára. A Samsung innovatív, stílusos és praktikus eszközei révén vívott ki elismerést. A partnerséggel új lehetőségek nyílnak az egyénre szabott táplálkozás és az aktivitásmérés további integrálására, hogy a sportolók elérjék a céljaikat és 

Az Under Armour négy világszerte elismert egészségügyi- és fitneszapplikációját fejleszti tovább a Samsung Gear Fit2-re, Gear S2-re és Gear S3-ra, így akadálymentes és kényelmes sportolási élményt és az Under Armour digitális közösségéhez való csatlakozási lehetőséget kínál a sportrajongók számára. Az Under Armour Connected Fitness csomag részei az alábbi fitneszapplikációk lesznek: UA Record, MyFitnessPal, MapMyRun és az Endomondo. Az integrációval a Samsung egyedi funkcionalitást is biztosít a Gear Fit2, a Gear S2 és a Gear S3 tulajdonosainak.

 

A Samsung Gear Fit2 felhasználói az UA Record, a MapMyRun, és a MyFitnessPal applikációkhoz 2017 január 4-től hozzáférhetnek, az Endomondo alkalmazás pedig január folyamán válik hozzáférhetővé számukra. A Samsung Gear S2 és Gear S3 tulajdonosok pedig 2017 első felében tölthetik le a fenti funkciókkal felruházott alkalmazáscsomagot.

Kulcsszavak: Samsung, okosóra
Vissza