A Telekom elérhetővé tette az English Club TV-t

Kütyü Magazin - 2017. május 4.

Szinte észrevétlenül, külön időbefektetés nélkül és ingyenesen fejleszthetik angoltudásukat a Telekom TV-előfizetői. Májusi bónuszcsatornaként a hetes programhelyen a Telekom elérhetővé tette az English Club TV-t, amellyel könnyen fejleszthető, vagy szinten tartható az angoltudás. Egy év alatt napi 15 percnyi tévézéssel akár 2000 új szót és több, mint 100 új nyelvtani szabályt is megtanulhatunk.

A tévés angoltanulás nemcsak otthon érhető el, hanem a TV GO mobil platformnak köszönhetően akár útközben is a szupergyors 4G hálózaton: a metrón, hivatalokban vagy orvosi rendelőkben ülve gyorsítva a várakozást, vagy akár egy kávézóban a tárgyalópartnerre várva. A különleges oktatócsatorna nagy segítséget jelenthet az angol tanulásban: Legyen szó egy elfoglalt háziasszonyról, vagy folyamatosan mozgásban lévő üzletemberről, a hetes csatorna bónusza mindenkinek hasznos és könnyű nyelvtanulást ígér. A csatornán egymást váltják a szókincsfejlesztő programok és a nyelvtani szabályokat érthető, logikus módon illusztráló szituációk.  Az English Club TV kínálatában minden korosztály megtalálhatja az érdeklődésének és tudásszintjének megfelelő epizódokat és mozifilmeket, a szórakoztató programokat pedig változatosan egészítik ki a nyelvtani és a szókincs bővítését szolgáló műsorblokkok. 

A Bónusz csatorna lakossági a Telekom IPTV és digitális Kábel TV-előfizetőknél érhető el, a 7-es csatornahelyen és TV GO-n, kivétel a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkezőknek. Az English Club bónusz csatorna 2017. május 2. 12 óra és 2017. június 1. 12 óra között látható. A TV GO-s eléréshez regisztráció szükséges valamint az otthoni Telekom tv-előfizetést össze kell kapcsolni a TV GO fiókkal!

Az English Club TV műsorairól, tematikájáról magyar nyelven bővebben a www.englishclub-tv.hu weboldalon és a facebook.com/englishclubtv/ oldalon talál információt.

Vissza