Bluetooth fülhallgatók az EVOLVEO-tól

Kütyü Magazin - 2017. augusztus 21.

A strapatelefonjairól ismert cseh gyártó, az EVOLVEO új piaci szegmensbe lépett be, miután piacra dobta bluetooth fülhallgató családját. Az új termékek között megtalálható egy fejhallgató, két fülhallgató, egy mobiltelefonokhoz használható headset és egy Bluetooth hangfal is.

Az EVOLVEO Supremesound E7 sztereó fejhallgatót úgy tervezték meg, hogy teljes mértékben kizárja a külső zajokat, miközben kristálytiszta hangzást biztosít. A cserélhető, 800 mAh-s akkumulátor akár 30 óra üzemidőt is lehetővé tesz egyetlen feltöltéssel. A kényelmes, puha fülpárnáknak és az állítható, rozsdamentes acél fejpántnak köszönhetően akkor is kényelmes, ha hosszú időn keresztül használjuk, a forgatható és összehajtható kagylók miatt pedig könnyen tárolható. 40 mm neodymium dinamikus sztereo hangfalakkal rendelkezik, a frekvenciatartománya 20Hz – 20 kHz, az impadenciája pedig 32 ohm. A fejhallgató Bluetooth 4.0 EDR technológiát használ, de visszafelé kompatibilis a 2.0 és 3.0-ás Bluetooth verziókkal is. A legtöbb Android telefonnal, táblagéppel és Windows, Apple iOS és egyéb Bluetooth technológiát használó eszközzel használható. A fejhallgatót mobiltelefonnal is haszhálhatjuk, a jobb oldali kagylóról vezérelhetők a lejátszás, hangerő-szabályozás és hívásfogadás funkciók. Az NFC rendszer pedig gondoskodik róla, hogy a mobileszközzel történő párosítás mindössze egyetlen mozdulat legyen. 

 

Az EVOLVEO Sportlife XS2 és XS3 fülhallgatók ideálisak sport és szabadidős tevékenységekhez, köszönhetően a víz- és izzadságálló kivitelezésnek. A beépített mikrofon CVC 6.0-ás zajcsökkentővel rendelkezik, így a telefonhívásokat is nyugodtan intézhetjük a segítségükkel. A kényelmet és a háttérzajok kiszűrését a finom, cserélhető gélpárnák biztosítják, amelyek három méretben (S, M, L) érhetők el. 14 mm neodymium dinamikus sztereo hangfalakkal rendelkezik, a frekvenciatartománya 20Hz – 20 kHz, az impadenciája pedig 15 ohm. A fejhallgató Bluetooth 4.0 EDR technológiát használ, de visszafelé kompatibilis a 2.0 és 3.0-ás Bluetooth verziókkal is. A Sportlife fülhallgatókat egyetlen feltöltéssel akár 5 órán keresztül is használhatjuk.

 

Az EVOLVEO Airstream A7 eredeti és minimalista formatervezéssel, kompakt méretben kínál nagyszerű hangzást. A fülhallgató segítségével nemcsak zenét hallgathatunk, de bármikor kezelhetjük hívásainkat is. A kristálytiszta magas és dinamikus basszus hangzást akár 5 órán keresztül élvezhetjük egyetlen feltöltéssel. Méretének és súlyának köszönhetően bármilyen tevékenység közben kényelmes. A többi EVOLVEO fülhallgatóhoz hasonlóan a legtöbb mobil eszközzel kompatibilis. 

 

Az EVOLVEO ARMOR XL3 kültéri Bluetooth hangfal egy multifunkciós eszköz, ami olyan funkciókat tartalmaz, mint a Bluetooth hangfal, MP3 lejátszó, LED vakufény, FM rádió, Power Bank és kihangosítás. Az eszköz gumírozott felületének köszönhetően ellenáll az esőnek és a fröccsenő víznek is. A csomagban található egy kerékpáros rögzítő, amelynek a segítségével a hangfal kerékpárra is könnyen felszerelhető. A kiváló hangzást a 40 mm-es neodymium dinamikus HD sztereo hangfalak biztosítják. A hosszan tartó működés érdekében egy nagy kapacitású, 4000 mAh akkumulátort kapott. Ez és az alacsony fogyasztású Bluetooth 4.0 biztosítja a hosszan tartó működést. Az eszközt töltőként is hasznosíthatjuk a Power Bank funkció segítségével. Számítógéppel is használható, USB kábellel összekötve micro SD kártya olvasóként vagy külső PC hangfalként is működik. 

 

Az eszközökről részletes leírás és specifikáció a következő oldalakon található:

EVOLVEO Supremesound E7:

http://www.evolveo.eu/hu/supremesound-e7 

EVOLVEO Sportlife XS2 és XS3:

http://www.evolveo.eu/hu/sportlife-xs2 

http://www.evolveo.eu/hu/sportlife-xs3 

EVOLVEO Airstream A7:

http://www.evolveo.eu/hu/airstream-a7 

EVOLVEO Armor X3:

http://www.evolveo.eu/hu/armor-xl3 

Vissza