Az MMD elindítja a termelékenység növelését

Kütyü Magazin - 2018. március 30.

Az MMD vezető technológiai vállalat és a Philips monitorok márka licencpartnere bemutatja a teljesítménytudatos üzleti felhasználók számára tervezett új, 27 hüvelykes QHD Philips monitorját. Az új 272B8QJEB modell azon legújabb képernyők közé tartozik, amelyek egyesítik a kiváló felhasználói kényelmet, az intelligens ergonómiai funkciókat és a környezetbarát megoldásokat.

A legkiválóbb minőségű képek

A minőségi munka minden területen a nagyfelbontású képmegjelenítő forrásoktól és monitoroktól függ. Ezért az új 272B8QJEB nagy teljesítményt kínál, a nagy sűrűségű pixelszámmal és háttérvilágítással rendelkező W-LED panelek akristálytiszta képek és a természetes és lágy sRGB színek érdekében akár Quad HD 2560x1440 felbontásra is képesek. A belső 12-bites képfeldolgozó processzor által kezelt 10-bites képernyő a gazdagabb és intenzívebb képek érdekében 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes - ez a hagyományos 8-bites képernyők 16 millió színéhez képest jelentős előrelépés, így színmódosulás nélkül jeleníthetők meg a finom részletek.

A számos csatlakoztatási lehetőség növeli az életminőséget

Csatlakoztatási opcióinak átfogó kínálata minden üzleti környezetben tökéletes megoldássá teszi a 272B8QJEB modellt. Az analóg VGA-tól kezdve a digitális DVI-Dual Link, DisplayPort 1.2, és HDM csatlakozókig minden alapvető igényt kielégít, tehetővé téve a legújabb készülékek csatlakoztatását, gyors töltési lehetőséget valamint a SuperSpeed USB 3.0 technológiának köszönhetően akár 5.0 gbit/másodperc sebességű adatátvitelt biztosít mobil készüléke számára. A két darab 2W teljesítményű beépített hangszórónak köszönhetően nincs szükség helyre külső audio készülékek számára, valamint az irodában a bizalmasabb és csendesebb használat érdekében használhatja a könnyen elérhető fejhallgató csatlakozót is. A lábazaton lévő kényelmes tartóhely a munkahely rendezetten tartása érdekében lehetővé teszi okostelefon, vagy más tárgyak tárolását is.

Kényelmesebb ergonómia az egészségesebb munkahelyekért

Az új 272B8QJEB modell egyesíti az EasyRead üzemmód papírhoz hasonló olvasási élményét az SmartErgoBase kiváló rugalmasságával. Utóbbi egy speciális monitor lábazat, amellyel egyszerűen beállítható a képernyő magassága, forgatási, billentési és döntési szöge a felhasználó egyedi és ergonómiai igényeihez  illeszkedve. Extra széles, 178/178 fokos látószögű fejlett IPS képernyővel rendelkezik, tehát mind vízszintes, mind függőleges irányban 90 fokkal elforgatva ugyanolyan minőségben tekintheti meg a képet. A kényelmesebb és kellemesebb felhasználói élmény érdekében az új monitor rendelkezik az innovatív flicker-free technológiával és a speciális LowBlue üzemmóddal, amely csökkenti a LED képernyők által kibocsátott potenciálisan káros rövid hullámhosszú kék fény mennyiségét. A szemeket kevésbé fárasztó, jobb és élesebb képek révén hatékonyabban koncentrálhat munkájára, és hosszabb ideig merülhet bele munkaalkalmazásaiba anélkül, hogy szemei elfáradnának.

Kiváló minőségű képernyők kínálata a termelékenység érdekében

A Philips 272B8QJEB modellje a sikeres 27 hüvelykes QHD monitorok sorozatának azon legújabb tagja, amelynek funkciói a magasabb igényű üzleti igényeknek is megfelelnek. Az adatvédelemre nagy hangsúlyt helyező vállalatok megbízhatnak a 272B7QPTKEB modellben, hiszen ez az első Philips képernyő amelynek webkamerája csak akkor emelkedik ki ha szükség van rá és ha nincs használatban, akkor szolidan visszahúzódik. Továbbá a 272B7QPJEB modell PowerSensor funkciójával gondoskodik a energiahatékonyságról, mivel beépített érzékelője ártalmatlan infravörös jelek révén érzékeli, hogy a felhasználó a monitor előtt van-e, és távollét során automatikusan csökkenti a monitor fényerejét, így akár 80% energiát is megtakaríthat, emellett ultrakeskeny képernyőkerete révén maximalizálja a megjelenítési felületet. Ha pedig többmonitoros felállásra lenne szüksége, mindkét modellen megtalálható DisplayPort kimenet, amely segítségével több képernyőt is összekapcsolhat, a lábazatok rugalmasságának köszönhetően akár vízszintes, akár függőleges elrendezésben.

A Philips 272B8QJEB modell ajánlott fogyasztói ára 84 459 forint és 2018 márciusától elérhető.

Technikai specifikációk: https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272b8qjeb_01/272b8qjeb_01_pss_enggb.pdf

További információk a Philips monitorokkal kapcsolatban: www.philips.com/monitors

Kulcsszavak: monitor, MMD, Philips
Vissza