Az AOC bemutatja elegáns és szupervékony monitorait

Kütyü Magazin - 2018. július 3.

A képernyő-specialista AOC bemutatja teljesen új V2 monitor sorozatát, amely jelenleg három terméket tartalmaz, 21,5 hüvelykes, 23,8 hüvelykes és 27 hüvelykes képernyőméretekkel. Ezek az elegáns szupervékony monitorok 3 oldalon keret nélküli, full HD felbontású (1920x1080 pixel) IPS panelekkel rendelkeznek, széles látószöget (178°/178°) és pontos színeket (72% NTSC színspektrum lefedettség) nyújtanak. 

Az új innovatív keret nélküli „edge“ dizájn az ultra letisztult megjelenés érdekében a képernyő kerete rejtve, a panel mögött található. A modern megjelenés az extra vékony profilban folytatódik (a 21,5 és a 23,6 hüvelykes modelleknél 7,7 mm, a 27 hüvelykes modellnél 7,9 mm) és egy dudorokat és kiemelkedéseket teljesen nélkülöző fekete hátsó burkolat zárja le. A monitort egy hasonlóan elegáns és erős fém lábazat tartja az optimális helyzetben, amely több mint 20° billentési beállítást nyújt és ebben helyezkednek el a tápkábel, a fejhallgató csatlakozás és a videó jel csatlakozások. Az új V2 sorozat monitorok 1 ms-os válaszidővel, 75 Hz frissítési rátával és AMD FreeSync technológiával.

Vékony, modern, elegáns - az AOC új V2 sorozatának tagjai három méretben kaphatók: 21,5, 23,8 és 27 hüvelyk képátlóval

 

Az új V2 sorozat bemutatja az AOC innovatív megközelítését, amely egyesíti a monitor dizájnt a kiemelkedő képminőséggel. A sorozat három különböző méretű monitorral mutatkozik be, ezek a 21,5 hüvelykes 22V2Q, a 23,8 hüvelykes 24V2Q és a 27 hüvelykes 27V2Q. Mindhárom modell 3 oldalon keret nélküli IPS panellel rendelkezik, amely kiemelkedő látószöget (178°/178°), valamint igen jó színpontosságot biztosít. A 250 cd/m² fényerő erősen megvilágított, vagy napsütötte helyiségekben is kiváló láthatóságot nyújt. Innovatív dizájnjának köszönhetően a V2 sorozat megjelenése kompakt és elegáns. Ezek a vastag kávákat és otromba hátrészeket nélkülöző képernyők úgy hatnak, mint egy levegőben lebegő kép. A V2 sorozat vékony profilja egy okostelefonnal összemérhető vastagságú (a 21,5 és a 23,8 hüvelykes modelleknél 7,7 mm, a 27 hüvelykes modellnél 7,9 mm).

A V2 sorozat 75 Hz képfrissítési sebességgel, AMD FreeSync támogatással és 5 ms reakcióidővel rendelkezik, ezáltal zökkenőmentes, akadozást és szakadozást kizáró játékélményt nyújt. Lenyűgöző megjelenésével és dizájnjával, élénk színeivel és gaming képességeivel a V2 sorozat tökéletesen alkalmas diákok számára, otthoni használatra és szórakozásra, olyan felhasználók számára akik büszkén meg akarják mutatni monitorukat. A HDMI és a DisplayPort digitális bemenetek az asztali és hordozható számítógépek mellett számos olyan szórakoztatási forrás csatlakoztatását teszik lehetővé, mint például játékkonzolok, set-top boxok, stb. Az audio kimenet lehetővé teszi fejhallgatók, vagy külső hangszórók csatlakoztatását is.

Vonzó megjelenésének köszönhetően a V2 sorozat kiválóan alkalmas olyan közösségi terekbe is, amelyekben fontos a monitor formatervezése. A képernyők prémium érzetéhez szintén hozzájárul a négyzet alakú készülékház magasfényű fekete bevonata, az üreges fém lábazat és az alsó keret, amelyeken az OSD gombok kaptak helyet.

A V2 sorozat olyan innovatív technológiákkal rendelkezik, mint például a Flicker-Free technológia, amely PWM (impulzusszélesség moduláció) helyett egyenárammal (DC) szabályozza a fényerőt, vagy a Low Blue üzemmód, amely csökkenti a potenciálisan káros kék hullámhosszok arányát. Az innovációk sora a „Clear Vison“ funkcióval folytatódik, amely növeli szabványos felbontású (SD) kép tisztaságát, élességét és élénkségét. A nagyobb termelékenység érdekében a V2 sorozat AOC Screen+ szoftvere révén támogatja a többmonitoros elrendezések egyszerű összeállítását.

A fenntarthatóbb és zöld bolygó támogatása érdekében az AOC V2 sorozata betartja az EPA 7.0 szabályozásokat is.

A 21,5 hüvelykes 22V2Q, a 23,8 hüvelykes 24V2Q és a 27 hüvelykes 27V2Q rendelkeznek DisplayPort és HDMI csatlakozókkal, 3 év garanciát biztosítunk ezekre a modellekre és 2018 júliusától lesznek megvásárolhatók 139 EUR, 149 EUR és 209 EUR ajánlott fogyasztói áron. 

Vissza