Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

Kütyü Magazin - 2018. augusztus 19.

Már elérhető a UPC digitális csatornakiosztásában a Cinemax Pak szolgáltatási csomag, amely az HBO inc. által működtetett Cinemax és Cinemax 2 prémium csatornákat tartalmazza. 

A hollywoodi sikerfilmeket és sorozatokat, valamint nemzetközi művészfilmeket és kultikus alkotásokat felsorakoztató csomag az első hónapban ingyenes, ezt követően 990 Ft, 12 hónapos hűségnyilatkozattal pedig 790 Ft/hó áron érhető el.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról. A csatornák különböző műsorkínálattal szórakoztatnak a hét minden napján, a nap 24 órájában – mindezt reklámok és megszakítások nélkül.

A Cinemax a hollywoodi filmek krémjét é saját gyártású, valamint Amerika legfrisseb sorozatait hozza el, de a drámák, vígjátékok, akció-és kalandfilmek, krimik, horrorok és fantasyk terén sincsen hiány. A csatornán vasárnaponként a sikerfilmeké, szombaton a saját gyártású műsoroké, illetve sorozatoké, pénteken a kultfilmeké, szerdánként a drámáé és a rejtélyé, hétfőnként pedig a hónap sztárjáé a főszerep. A Cinemax 2 művészcsatorna európai és nemzetközi független sikerfilmek, kultsorozatok és fesztivál-kedvencek széles választékát mutatja be. A csatorna szombatonként a heti premierfilmeket, vasárnap a nemzetközi alkotásokat, hétfőn, a „Napjaink klasszikusai” rovaton belül a kultfilmeket, csütörtökön pedig a díjnyertes sorozatokat kínálja a nézőknek.

„Fontosnak tartjuk, hogy kínálatunkat előfizetőink igényeire szabjuk, ehhez pedig elengedhetetlen a folyamatos megújulás. Bízunk benne, hogy az egyedi csatornákat tartalmazó Cinemax Pak hozzájárul ahhoz, hogy a film-és sorozatrajongók elvárásainak maximálisan eleget tegyünk” – mondta Takács Viktor, a UPC Magyarország content managere.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy a változatos, különleges és egyben prémium tartalmak iránt érdeklődő UPC előfizetők most már önálló csomagban is elérhetik a Cinemax csatornákat. Bízunk benne, hogy a Cinemax Pak mozicsomag bevezetésével tovább erősíthetjük a UPC innovatív, sokszínű és folyamatosan bővülő tartalom kínálatát” – mondta Kolb Iván, az HBO Magyarország Kereskedelmi Igazgatója.

Vissza