Ideális tanulópajtás

Kütyü Magazin - 2019. augusztus 29.

Ha szeptemberben te is újra iskolapadba ülsz fontos, hogy megfelelő társat válassz az új tanévre – egy könnyen hordozható, de kellően okos laptopot. Egy olyan masina, mint a Dell Inspiron 5480 a kiváló partner lehet az új tanévben.

Előadások megkönnyítve

Ha nem szeretnél mindig füzet- és könyvkupacokkal órára járni, válaszd inkább ezt a kevesebb, mint 1,5 kilós laptopot, ami a lényegre fókuszál: könnyű, keskeny keretet kapott, és mellé 14”-os tükröződésmentes IPS-kijelzőt. Így a táskádban nem foglal sok helyet, akár kézbe kapva is viheted, mégis kényelmesen jegyzetelhetsz vagy készítheted a beadandóidat a kijelzőn. Egy helyen tarthatod az egész képzés tananyagait, és sokkal könnyebben rendszerezheted őket, mintha füzetekre hagyatkoznál, arról nem is beszélve, hogy a papírmentességgel a Föld megóvásáért is teszel egy keveset.

Kell egy kis segítség a beadandóhoz?

Ez a laptop kis mérete ellenére zökkenőmentesen futtatja majd az alkalmazásaidat, legyen szó a beadandóhoz szükséges háttéranyagok kereséséről, vagy épp prezentációkészítésről. Nyugodtan használj több alkalmazást egyszerre, a géped mindent észben tart, és könnyedén válthatsz egyes programok közt. Ha pedig kicsit pihennél, vagy inspirációt gyűjtenél, feküdj az ágyra vagy ülj ki egy kávézó teraszára – a tükröződésmentes kijelzőnek köszönhetően bármilyen pózban és szögből jól láthatod a munkádat. Emellett a billentyűzetvilágításra is számíthatsz az éjszakába nyúló, maratoni felkészülések során: egy-egy prezentáció készítése közben, vagy az embert próbáló zh- és vizsgaidőszakban. 

Ha egy kicsit lazítanál

Persze az ideális tanulópajti azt is tudja, hogy a sok tanulás közt is fontos néha szünetet tartani. Ezt a Dell Inspiron 5480 is támogatja, hiszen a Dell Cinema élménnyel kiváló hang-és képminőséggel élvezheted a kedvenc filmeidet vagy sorozataidat, ha egy húzós nap után lazítanál egy kicsit. Ágyon, kanapén vagy földön fekve: mindegy, hiszen a kijelző minden szögből gyönyörű képet biztosít. A streamelt filmek és sorozatok akadozásmentes élménye érdeképen a legmagasabb sávszélességet biztosítja a gép, mellé pedig közel stúdióminőségű hang társul élénk és gazdag színekkel.

Stílusos társ a tanulásban

Ez a laptop megjelenésében is méltó lesz hozzád. Ultramodern, keskeny keretével és karcsú kialakításával már a formája is igazán stílusos, ezt pedig letisztult platinaezüst színnel spékelheted meg. Így nemcsak a tanulásban és a szórakoztatásban számíthatsz rá, esztétikai élményt is nyújthat az új tanulópajtid.

Kulcsszavak: laptop, Dell Inspiron, Dell
Vissza