Szűrés

A(z) laptop kulcsszót tartalmazó cikkek

Hogyan vásárolunk laptopot?

2014. március 13. -

Az Intel friss kutatásából kiderült, hogy mi, magyarok milyen szempontok szerint, milyen célra vásárolunk laptopot, sőt azt is megtudhattuk, mennyire vagyunk nyitottak az új megoldásokra, illetve mekkora felárat vagyunk hajlandók fizetni azokért.

Tovább

Toshiba Z-sorozat - tartós, könnyű notebookok üzletembereknek

2013. október 16. -

A Toshiba bemutatta legújabb, Z-sorozatú laptopjait, melyeket kifejezetten üzleti felhasználók számára terveztek. A Portégé Z30, Tecra Z40 és Tecra Z50 modelleket a letisztult forma, az egy feltöltéssel akár egy teljes munkanap alatt is üzemképes, nagy kapacitású akkumulátor és az egységes dokkolócsatlakozó jellemzi, így az eltérő igényeknek megfelelő modellek azonos dokkolóval is használhatók. 

Tovább

Toshiba Satellite Z30 – mobilitás és teljesítmény

2013. október 15. -

A Toshiba Europe bejelentette új Satellite Z30 és Satellite Z30t notebookjait. A stílusos kialakítású, ultravékony, könnyű és erőteljes, 13,3 hüvelykes Windows 8.1 alapú laptopok különösen azon felhasználók számára nyújtanak optimális megoldást, akiknek a kitűnő rugalmasság mellett a kiemelkedő teljesítmény is rendkívül fontos – útközben is. 

Tovább

Nokia phablet, tablet és laptop érkezik?

2013. október 11. -

A finn gyártó nemrég közzétett kedvcsináló fotója arra utal, hogy a Lumia 1520 phablet, a Lumia 2520 táblagép és az Asha mobilok mellett egy laptopról is lehullhat a lepel október 22-én.én 

Tovább