Szűrés

A(z) laptop kulcsszót tartalmazó cikkek

HP EliteBook Folio 1020 – csendes társ a munkához

2014. december 3. -

Bemutatkozott a HP Windows 8.1 alapú, érintőkijelzővel és anélkül is piacra kerülő notebookja, amely kompakt méretével, minőségi anyagaival, hangtalan működésével és kényelmes gépelést biztosító billentyűzetével próbálja levenni a lábukról a felhasználókat.

Tovább

Mobil, tablet és laptop kiegészítőkkel rukkolt elő az Adidas

2014. november 17. -

Az Adidas egy sor új kiegészítőt – zömében tokokat – dobott piacra, melyek között nemcsak az iPhone, iPad és MacBook felhasználók találhatják meg kedvencüket, hanem bizonyos Motorola, Samsung, Nokia Lumia és BlackBerry készülékek tulajdonosai is.

Tovább

Toshiba Portégé Z20t – laptop és tablet egyben

2014. november 11. -

A Toshiba bemutatta új többfunkciós eszközét, a Portégé Z20t készüléket, amely egy leválasztható táblagép kifordítható dokkolóval. Több alkalmazás egyidejű futtatását és extra hosszú üzemidőt garantál, így az üzleti felhasználók és a professzionális fogyasztók (prosumerek) számára jelentenek ideális választást.

Tovább

Toshiba Qosmio X70 és Satellite P70 – szórakozás felsőfokon

2014. október 31. -

A Toshiba bejelentette legújabb, 17,3 hüvelykes (43,9 cm) laptopjait, a Qosmio X70 és a Satellite P70 modelleket. Mindkét típus kiváló számítási kapacitással rendelkezik. A kitűnő teljesítményt a beépített Full HD kijelző és az erőteljes Intel Quad Core i7 processzor biztosítja, így egy időben több alkalmazás is problémamentes futtatható.

Tovább